maanantai 27. helmikuuta 2017

Suuntana Kieloranta

www.kieloranta.fi
Tosta linkki meidän tulevaan hääpaikkaan! Intiimit mökkihäät, muutti suuntaa desingn-huvilahäihin. Vuokraamme kyseistä paikasta ns. "Päätalon". Paikka on aika hulppea. Mutta hintavertailun tuloksena tuo oli loppupeleissä paras. Ja hinnankin voin mainita (1000e). Halvempiin mökkeihin ei vieraat olisi mahtuneet kunnolla tai tarjolla ei olisi ollut sitä kaivattua paljua. Nyt on sit kunnon poreallas. Ja tuo ei loppupeleissä ollut kun n. 400e kalliimpi niistä paikoista mitä ajateltiin. Yhdessä paikassa ei olisi ollut lämmitystä ja kun kyse on alkukesästä/loppukeväästä ei lämpötilat ulkona ole vielä +20 luokkaa, tai mistäs sen tietää jos tulee tosi lämmin toukokuu. Mut näin on nyt hyvä, meillä on paikka....hääpaikka ja se lämmitys ;)
Sen voin kyllä sanoa, että on kyllä kauhea kriisi järkätä häät muutamassa kuukaudessa, kun näitä muut suunnittelee yleensä vuoden. Mutta tärkeintä meille on, että saadaan kaikki lähimmäiset paikalle.

Varsinaista ruokailua meidän häissä ei ole. Tarjolla luultavimmin ruokaisia salaatteja, patonkia + levitettä. Leivonnaisina suolaista kuin myös makeaa, kahvia/teetä ja tietty sitä itseensä... alkoholia.

Väriteema häissä on mikäs muukaan kuin kaikki sateenkaarenvärit. Vierailta myös toivotaan teeman mukaista pukeutumista. Ja me itse ollaan perinteisen hääparin värisiä :D L;n asu on edelleenkin kyllä hakusessa. Mut joko mustaa tai valkoista tai molempia.

Tämä nyt näin lyhykäisyydessään.

9 kommenttia:

  1. No vau mikä paikka :)!!!

    Sehän on kuule vaan hyvä, että puserratte suunnittelun pariin kuukauteen, niin ei tartte kokonaista vuotta stressata ja miettiä ;)

    Ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo hyvä pointti!
      Mut paikkana toi on kyl upea ja jos haluis ja olis varaa niin tuola vois pitää vaik minkälaisia hulppeita häitä, mut veikkaan et 5tonnia ei taitais edes riittää. :D

      Poista
  2. Oi oi näyttää upealta ♥_♥ Me käytiin yksissä kaverien häissä avannossa uimassa :D Oli kyllä sen verran promillejakin veressä, että sinne uskalsi pulahtaa. Poreallas on kyllä luksusta :) Ai että.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä en oo ikinä uskaltanut avantoon, edes promilleissa :D mut tekee kuulemma hyvää kropalle. Joo toi poreallas juttu on kyl aika jees. Justin Bieber vietti viime kesänä keikkansa jälkeen yönsä tuola :D

      Poista
  3. Onpa ihana !! Ja poreallas! Tämmöiset hääjuhlan haluisin itekki pitää.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ainakin nyt vaikuttaa lupaavalta. Ja jos suoraan sanon, ei olla kyseistä paikkaa vielä nähty (mut kuvat kertoo jo aika paljon) Perjantaina päästään tutustumaan paikkaan livenä. :)

      Poista
    2. Odotan kyl innolla mitä kerrotte paikasta koska näytti niin ihanalta !!

      Poista
  4. Vau, onpa upean näköinen paikka! Intiimit mökkihäät kuulostaa myös ihanalta, mutta noi maisemat ja poreallas houkuttelee kyllä myös..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, paikka on kyllä upea ja kivemman tuntuinen livenä! Odotetaan innolla häitä! :)

      Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...