torstai 20. lokakuuta 2016

Kuten arvata saattaa

Edelliseen kirjoitukseen viitaten, se mieli muuttu. Me lähdetään yrittämään seuraavaan kiertoon. Nyt on kp29 ja kuukautiset ei vielä oo alkaneet, mutta hyvin pian ne sieltä tulee, nää keilapallorinnat on varma merkki (ellei joku oo salaa asentanut mulle silareita :D). Klinikalle myöskin tässä aamulla soitin ja jätin lääkärille soittopyynnön. Meidän toiveena tähän viimeiseen inseminaatioon olis saada ne kaks johtofollia aikaan ja ihan tietoisella kaksosriskillä. Toivottavasti lääkäri ei tähän nää mitään estettä, mut nyt jotenkin haluaa vaan kaikki mahdolliset paukut mukaan tähän vikaan yritykseen, koska sit tulee se tauko, pitkä tauko. Ja blogin kirjoitus myös päättyy toistaiseksi, mikäli tää neljäskin kerta kusee.
Jäädään siis odotteleen miten käy.

8 kommenttia:

 1. Ps. En aio hankkia myöskään r-testejä. Noi ovistikkujen mukana tulleet saa luvan kelvata, mikäli niitä tarvitaan!

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea tähän yritykseen <3

  - Lempi/Kuurupiilo (en saanut kirjauduttua puhelimella sisään...)

  VastaaPoista
 3. Ovistikkujen mukana tulleetkin toimii, me ei koskaan hommattu siihen hommaan digitestejä. Pidän peukkui tarvetta tulee :) Hurjasti tsemppiä kiertoon, toivottavasti marraskuu on "se kuu"!

  VastaaPoista
 4. Toivon todellakin enemmän kuin mitään, että nyt tärppäisi! Kiitos tsempeistä!

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...