torstai 6. heinäkuuta 2017

Ajatuksia

Tekstit tänne ovat nyt olleet varsin lyhyet. Syy on varmaan siinä, että olen halunnut nyt tästä alkuraskaudesta olla hieman yksityisemmin.
Tällä kertaa meille ei ole tullut L:n kanssa vaaleanpunaisia raskauslaseja päähän. Nyt asiat on töksäytetty suoraan lähimmäisille eteen, ilman mitään hienoja lahjaviritelmiä.

Olin tosiaan tuolla varhaisultrassa niin paniikissa että olin oksentaa odotusaulassa ja kädet tärisi. Ja kun lääkäri löysin kohdusta elävän sintin, mä purskahdin itkuun ja huokailin. Puristin L:n kättä. MIKÄ HELPOTUS! 

Tää raskaus on ollut aika paljon erilaisempi ku edellinen. Mulla alkoi raskausoireet (lähinnä siis pahoinvointi ja hajuherkkyys rv6+2) kun edellisessä mulla oli jo vaikka mitä tosi aikaisin. Mut rinnat on kipeemmät ja isommat ku viimeksi. En voi nukkua ilman liivejä. Mieleltäni olen myös aika rauhallinen, varsinkin nyt kun tiedän sintin tuolla asuvan. Jännäsin tällä kertaa nimittäin tuulimunaa :D (tyhmä minä!!!!!!)

Eilinen neuvola peruuntui neukkutädin sairastumisen vuoksi, eikä tuuraajaa ollut, eka neuvola meillä on sitten vasta rv9+0.
Ns. "mielenterveysultra" on myös varattu aikoja sitten. Tänne ultraan päätin kkm:n jälkeen meneväni, jos raskaudun uudestaan. Se on rv 8+5 eli 19.7, eipä tähänkään pitkä aika ole. Verrattuna edelliseen raskauteen, aika menee nyt kuin siivillä.

Jännä yhteistapahtuma tässä myös on päällänsä. L:n isosisko kertoi odottavansa kolmatta lasta, heillä on la 24.12 ja kun meillä sitten on 25.2. Vauvaserkut ❤️

Eletään kyllä niin jänniä aikoja, mutta mä olen nyt joka hetki onnellinen ❤️

1 kommentti:

  1. Kaikki tsemppi teille nyt ja pikkuiselle tarrasukat, että jaksaa kasvaa reippaaksi tytöksi;)

    VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...