maanantai 22. elokuuta 2022

Rv25+1

 Heippa pitkästä aikaa. 

Vähän pientä kuulumista tännekin päin. Täällä raskaus edennyt jo näin pitkälle ja liikkeet tuntuu voimakkaasti. Tällä kertaa istukka on takana, kun esikoisesta se oli edessä, kiva kokea siis tämäkin! 

Muistaakseni rv18+ neuvolassa multa löyty stiksaten sokeria virtsasta ja jouduinkin aiemmin sokerirasitukseen. Neuvolalääkäri epäili hyvinkin vanhasti radia tästä syystä ja itsekin ajattelin jotain tämän kaltaista, koska ikinä esikoisen aikaan ei sokeria virtsasta löytynyt. Arvot kuitenkin rasituksessa olivat priimaa, eli ilman radi diagnoosia ollaan, nyt rv24+ neuvolassa ei löytynyt sokeria virtsasta ja sovittiinkin, että en nyt mene uudestaan rasitukseen, vaikka näillä viikoilla se periaatteessa kuuluisikin, mutta kun nuo edelliset arvot olivat niin hyvät. Toki jos sf mitta lähtee hurjaan nousuun tai paino, niin sitten se on edessä. 

Rakenneultra meillä oli myös jo rv19+1. Jännitti ihan kamalasti taas. Mutta siellä kaikki oikein hyvin… ja tietenkin kiinnostaa varmaan sukupuoli, meille tulee tällä kertaa pikkuinen pikkuveli <3 

Ollaan niin onnellisia, kun saadaan kokea myös poikaraskaus ja saadaan pikku-ukko <3 esikoinen myös innoissaan! 

Nyt alkaneet vaivata liitoskivut, mutta yritän ainakin vielä syyskuun pärjätä töissä :D äitiysloma alkaa sit virallisesti 29.10! 

Mutta tällä erää nää kuulumiset, ihanaa alkavaa syksyä! :) 


1 kommentti:

  1. Ihana, että kirjottelit kuulumisia tänne. ❤️ ja paljon onnea pienen pikkuvelilupauksen johdosta!

    VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...