perjantai 8. heinäkuuta 2016

Hieman kuulumisia

Ajattelin nyt hieman kirjoitella pikaisia kuulumisia. Meillä on ollut kyllä aika haipakkaa ja stressaavaa, vaikka vauvahommat nyt toistaiseksi pienellä kesälomalla ovatkin. Meillä nimittäin molemmat auto hajos!! Toisessa oli pieni vika ja se saatiin jo parin päivän jälkeen takas. Mut toinen on ollut jo juhannuksesta asti korjauksessa ja siihen on tulossa 2tonnin remppa,huh. Mutta kaikesta selvitään.
L:n kanssa myös yks ilta keskusteltiin kaikesta ja päädyttiin, että homma jatkuu klinikalla vasta syyskuussa, ei meillä ole kiire. Haluamme lasta vielä enemmän kuin ennen, mutta tuntuu, että tuolloin on oikea aika yrittää. Elokuussa olis tarkotus lähtee käymään Latviassa pikalomalla.

Pridekulkue ja puistojuhla olivat viime viikonloppuna. Kulkue oli mahtava. Tunnelma oli mahtava <3 Ainut mikä meinasi tallata tunnelmaa oli erään ulkomaalaisen uhkailu ampua kaikki homot tai vastaavasti hakata ne. Mutta tämäkin tilanne meni onneksi hyvin nopeasti ohi ja saimme jatkaa ja nauttia lämpimästä kesäpäivästä ja seurasta. Tapasin puistojuhlassa erään 7kk ikäisen tytön ja voi hän oli niin suloinen <3 tultiin heti juttuun tämän lapsen kanssa ja hän nauroi aina mut nähdessään. Kyynel meinas pariin otteeseen tulla kun mietin, voiko meilläkin joskus olla oikeasti vauva?

Mulla olis vielä yhteensä 7päivää töitä ja mäkin pääsen vihdoin lomalle! Oonkin jo ihan puhki. Ihana ja jännittävä, mutta silti jotenkin raskas kevät/alkukesä takana. Kaikesta huolimatta kaikki on nyt hyvin ja innolla odotamme paluuta yrityksen pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...