tiistai 2. elokuuta 2016

Täällä taas

Se olisi melkein tämäkin kesä takana päin ja jälleen mennään kohti pimeyttä ja kylmää. Ei olla kumpikaan ollenkaan syksy tai talvityyppejä. Ajattelin näin aluksi kertoa kesästä ja tapahtumista sekä lopuksi tästä hetkestä.

Kesäkuu: edellinen inssi päättyi kuukautisiin. Pieni toivonkipinä hiipi, kun niitä ei aluksi kuulunutkaan, mutta sieltä ne saapui. Ensi kerralla olis kiva olla ilman pregnyliä!!! Päädyttiin myös, että "vauvaprojekti" jatkuu syyskuussa. Tein vielä töitä koko kesäkuun, juhannus oli tänä vuonna melkein kokonaan vapaa. Autojen kanssa alkoi kamala tappelu ja meidän uusin tapaus joutuikin pitkäksi aikaa korjaukseen, murr! Aina se on rikki!!!  Aloin olemaan jo todellakin lomantarpeessa. Pride-viikkoa odotettiin kuumeisesti.

Heinäkuu: Loma lähestyy! Heinäkuu alkoi pride viikonlopulla, ihanaa! Tunnelma oli sielä erilainen, kuin minään aikaisempana vuonna. Käytiin myös loppubileissä. L:n pikkusisko oli sielä lipunmyyjänä. Drag queen show oli mahtava! Tän viikonlopun jälkeen tein vielä pari viikkoa töitä ja sit se loma alkoi.
Molemmat autot oli ehjiä, paitsi tää uudempi, jossa oli kallis remontti, huoh. Ja eikun se kaara vaihtoon ei me jakseta enää. Löydettiin ihana farkkuvolvo ton edellisen farkkuvolkkarin tilalle, jee!

Kuukautisten odottelu tuli taas kuvioihi.....missäköhän ne taas on, huoh! Pitkä kierto siis varmaan tiedossa.  Ensimmäisenä lomalla oli ohjelmassa meidän naapurin 30v juhlat ja siellä olikin tosi kivaa. Oli pieniä leikkejä ja ruokaa. Pian suunnattiinkin mun äidin, pikkusiskojen ja L:n kanssa tallinnanristeilylle. Sekin oli kiva reissu. Löysin ihanat sateenkaari sukkikset lapselle/vauvalle, niiden merkkiä en enää muista. Päädyttiin kuitenkin jättämään  ne sinne hyllylle, ehkä joskus haetaan ne, ken tietää.. Kotiin kun palattiin, mietittiin jälleen "vauvaprojektia". Jos nyt kuitenkin jatkais niitä elokuussa. Ja kyllä. Näin me tehdään, jee! Lomalla kerettiin käymään yyterissä mökillä sekä särkänniemessä.  Ps. Missä kuukautiset?

Elokuu: Tätä kuukautta nyt siis elellään ja nyt on toinen päivä. Tässä kuussa mulla on vielä 1vk lomaa, joka alkaa 15pv. Eilen 1.8 oli paluu arkeen ja kappas kp1 alkoi 1.8! Eilen en saanut klinikalle yhteyttä, mut tänään se onnistu. Letrojen syönti alkaa huomenna jälleen annostuksella 2tbl/pv ja ensiviikon torstaina 11pv on folliultra. Tunnelmat tässä yrityksessä on mahtavat! Viimeks stressas ja jännitti kokoaja, nyt me otetaan aika höllien koko tää yritys. Ja matka jatkuu!

5 kommenttia:

 1. Jee kiva että ootte palannu!:) Kuulostipa kivalta kesältä, nyt on varmasti uutta virtaa yrittää! Hölläyrityskierto kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesät menee kyllä aina liian nopeesti :( mutta todellakin nyt on hyvä vauhti päällä! :)

   Poista
  2. Muoksmuoks* mutta stressitön hölläysvaihde kuitenkin :D

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...