maanantai 15. elokuuta 2016

Ei vielä

Tänään oli folliultra nro.2 ja tulos oli: ei mitään uutta. Ei sitten mitään!!! Follit eivät olleet kasvaneet kolmessa päivässä juuri ollenkaan. Mutta sen verran oli nyt selvää, että kummaltakin puolelta olis kasvamassa yhet 12-13mm rakkulat. Limakalvo oli 1mm paksumpi eli nyt 6,5mm eli raakile sekin. Ja nyt on siis kp15. Inssi ei tapahdu siis vielä.

Mutta meillä on sotasuunnitelma.
Saatiin menopur resepti kouraan ja marssittiin tampereen yliopistolliseen apteekkiin, josta pysty ostamaan 2ampullia erikseen (Yht.hieman reilu 56€). Eli ei tarvinnut ostaa kokonaista 5ampullin pakkausta, joka olisi huomattavasti tullut kalliimmaksi.
Homma etenee nyt näin:
-Tänään illalla pistämme menopur 75iu
- Ti 16.8 menopur 37,5iu
- Ja ke 17.8 samanmoinen annos.
- torstaina 18.8 jälleen ultra ja mahd.inseminaatio.

Lääkäri sanoi, että jos nytkään ei tärppi käy, mietitään jo muuta vaihtoehtoa,  ivf? Tiukempi lääkitys? No jaa, se on sit sen ajan murhe.

Nyt sitten toivotaan, että muniksien tehokasvatus tuottaa tulosta!

8 kommenttia:

 1. Oho! Aikamoista, eikös tää oo vasta teiän toinen inssi? Ja folleja kasvatatte vasta ekan kerran lääkkeillä vai oliko viimeksi jo jotain? Ivf ainakin kuulostais melko rankalta kolmannelta kerralta! Toivottavasti kuitenkin tää toimintasuunnitelma tuottaisi toivotun lopputuloksen. Tsemppiä ja stressittömiä päiviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toinen inssi vasta. Meil oli viimeks letrozolit 2tbl kp3-7 ja se toimi hyvin. Nytkin oli sama annostus, mut nyt ei pelitä. Ja ekan kerran joutuu pistämään. Kaikki tsempit on tervetulleita, nyt on vähä ehkä pettynyt olo, mut silti toiveikas.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Onnea kasvatteluun! :) seuraillaan! Tsemppiä hirmuisesti <3

  VastaaPoista
 3. Onnea kasvatteluun, toivotaan että lääkkeet tekevät tehtävänsä ja pääsette yrittämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovulaatio ainakin tänään tuli ja huomenna inssi :)

   Poista
 4. Tsemppiä inssiin! Ja onnea ovisplussasta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos, olen superonnellinen ettei pregnyliä tarvitse pistää. :)

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...