torstai 11. elokuuta 2016

Ultraa yms.

Tänään elellään kp11 ja oli pitkästä aikaa taas folliultran aika. Limat ohuet sekä follikkeli/follikkelit pieni/pienet n.12-13mm oli suurin, mutta tässä kierron kohtaa se lääkärin mukaan on ihan normaalia. Ovis tikuttelu jatkuu. Maanantaina olis taas luvassa ultra ja katotaan missä vaiheessa mennään. Inseminaatio on joka tapauksessa ma-ke välisenä aikana. Mikäli ovis ei oo sit nyt lauantaina. Ekan kerran meille vilautettiin mahdollisuutta hakea kelakorvauksia, koska mulla on nyt todistetusti "ovulaatiohäiriö" ja ilman lääkkeitä en folleja saa kasvamaan. Siitä syystä kerran tais tullakkin se ovis sillon kp43!! Toivomme todella, että nyt olisi onni matkassa! :')

Taisin joskus kirjottaa, että emme tule ostamaan tulevalle käärölle mitään, ennen kun tiedämme, että meille on joskus oikeasti tulossa lapsi. No nyt niin kävi kuitenkin, että jotain pientä ostettiin. Bodyt, sukat ja harsoliinat ovat ihan vain lidlistä. Meidän mielestä suloiset looney tunes aiheiset <3 olkoon nämä nyt ensimmäiset ostokset ja toistaiseksi viimeiset, kunnes on sen aika...oikeasti :)

Ainiin, täällä kotosalla käytiin pikasesti anttilassa ja voin kertoa että ovistestejä ja raskaustestejä lähti mukaan, kun ne oli -60%!!

Ps. Vieläkin ollaan aikalailla hölläillen. Onneks ens viikko on lomaa, niin voidaan ajaa Tampereelle vaikka jokapäivä mihin aikaan vaan eikä tarvi puljailla töiden kanssa. Voi käärö <3

8 kommenttia:

 1. Valitettavasti pikkuostoksista en pystynyt kuvaa lisäämään.

  VastaaPoista
 2. Onnea matkaan teillekkin inssiin! Pidän peukkuja :) <3

  VastaaPoista
 3. Voi että, kunpa saisitte kela-korvauksen! On jo hienoa, että se on otettu puheeksi ja klinikka harkitsee sitä. Hyvästä alesta nappasitte testitkin:D

  Hurjasti onnea matkaan, pidän sormet ristissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lääkäri sanoi, että hän ei epäile ollenkaan että me ei saatais korvauksia, koska meillä on nyt myös muukin syy käydä klinikalla hoidoissa, kuin vaan sos.syyt :) ja kiitos! :)

   Poista
 4. Mehän mennään sitten melko samoilla aikatauluilla. Jos nyt kaikki menee putkeen niin mulla on tosta sitten viikon päästä inseminaatio. Mukavaa kun ei tarvitse yksinään jännitellä :) En edes tullut ajatelleeksi, että Anttilasta olisi voinut noita testejä hakea. Ne varmaan alkaa olla jo lopussa, taidan olla jo myöhässä liikkeellä. Onneksi ostin niitä muutamia Raskauskeijusta jo pidemmän aikaa sitten ja vissiin klinikaltakin saa sellaisen mukaan inseminaation jälkeen, joten eiköhän näillä pääse alkuun :)

  VastaaPoista
 5. Paljon sullekin onnea matkaan! Joo noi testien löytö oli ihan sattuma juttu, kun käytiin kurkkaamassa, et onko putiikki jo tyhjä, niin tadaa oli hyllyt vielä täynnä :D raskauskeijusta mäkin tilailen yleensä kaiken :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...