tiistai 1. marraskuuta 2016

Ovulaatio?!?

Mun ei aluks pitänyt kirjoittaa tästä aiheesta, mutta kun tää blogi on mulle tavallaan päiväkirja, niin päätin sen nyt tehdä.

Koko viikonlopun ajan olen ovista yrittänyt bongailla 2x päivässä, niinkuin myös klinikalla neuvottiin. Vielä sunnuntaina ja eilen tikkuun tuli toinen vahvahko toinenkin viiva, mutta ei kuitenkaan yhtä tumma, kuin testiviiva, joten tulkitsin ne negoiksi. Myös cb:n testit ovat näyttäneet vain tyhjää ympyrää. Tänään sitten kuitenkin jostain syystä tikkutestien viivat vain haalenee ja haalenee ja edelleen cb:n testit tyhjää ympyrää näyttää.
Toinen folliultra oli tänään ja kummallakin puolella on johtofollit ja menopur tuli kasvun tueksi, koska ne tietenkin olivat kasvaneet vain 1-2mm perjantaisesta ultrasta. Toivon todellakin, että ovis on  tulossa, eikä se tapahtunut esim.tänään? Kai se olisi ultrassa näkynyt? Vai olisiko? Tuli klinikka reissun jälkeen sellasta vatsanippailua..
Mua ei haittaa yhtään jos kierto jää välistä, mutta kun torstaille on varattu AID-aika ja keskiviikko iltana on määräys pistää pregnyl, jos ovis+ ei ilmaannu huomennakaan. Eli meinaako ne nyt tehdä sen torstain inssin ilman ultrausta?!?! Onko siittiöt jo sulatettuna kun astelen klinikalle?!? Mä haluan, että tehdään, niinkuin oli sovittu, että inssi tehdään vain jos munikset on vielä kiinni.
Mä niin toivon, että huomenna kun herään cb:n testi hymyilee, jos ei niin sit illalla.

4 kommenttia:

 1. Aika hyvin ne ultrassa näkevät onko jo ovulaatio mennyt vai juuri tulossa, ainakin minulla silloin kun klinikalla kävin. Eläkä ny heitä viel hanskoja tiskiin! Jospa se aamulla hymyilis! :) Pyyä ultrausta ennen inssiä jos arveluttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en heitä hanskoja tiskiin. Tänä aamuna ovistestit on jo niin puhdasta negaa, että ihmettelen, et miten ne testit vaan haalenee, kun pitäis olla päinvastoin. Noh kaippa se torstaina selviää.

   Poista
 2. Ootko lämpöjä mitannu ollenkaan? Mulla oli kans edellisessä kierrossa ovis vähän hakusessa, kun ei testiin tullut kuin haaleampi testiviiva, mutta lämpöjen perusteella se olikin ihan oikea ovis ja siitä kierrosta sitten raskauduinkin :) Nuo digit ei välttämättä tuommosiin tartu ollenkaan, kun testiviiva jää selkeästi haaleammaksi, mutta ovis voi silti tulla. Välillä on vaan luotettava tuntemuksiin :) Toivottavasti kuitenkin teidän tapauksessa ovis olis vasta tuloillaan ja pääsette siihen inssiin. Hitsi miten tämä naisen kroppa osaa olla oikukas -_- Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mustakin jotenkin tuntuu, et se ovis meni jo :D tai sit toi menopur sekoitti hormonit ja sit ne viivat haaleni lopullisesti. Nyt on vaan pakko luottaa lääkäriin. Ja sit ku tietää, että tää on vika yritys 1-4vuoteen, niin haluaa kaiken olevan täydellistä niin paljon kuin vaan voi olla. Ja noista lämmöistä, en oo nyt mittaillut, joskus iltaisin joo, mut en tässä kierrossa.

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...