keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Vauhtia

Maanantaina saatiin meille uusi ihana perheenjäsen jackrussel Taneli<3
Sen perässä saa kyllä mennä kokoajan, koska hän on niin utelias eikä pelkää mitään! Kuvaa en jostain syystä pysty laittamaan tänne :( Vanhempi koira on ottanut isoveikan roolin tosi hyvin vastaan. Heh, onkos tää blogi muuttumassa koirablogiksi? Ehkä, koska se nyt on ajankohtaisempi asia kuin raskaus.   Huomaan, että odotuksen odotus on päättynyt.

Piinapäivätkin rullaa eteenpäin ja tällä kertaa en oikeasti ole muistanut edes päivittäin, että mitään inseminaatiota olisi tehty. Viikon päästä maanantaina testaan varmaan ekan kerran, ehkä.
Mun pää varmaan suojelee mua tällä kertaa mahdolliselta pettymykseltä, kun tän asian olen miltei "sivuuttanut"

Jos nyt jotain hassua mukamas on ollut, niin ehkä nää:

- Jännää tukkoisuutta ja aivastelua tässä kyl on ollut, mut flunssakausi on päällä ja mun kavereista melki kaikki kipeänä, tarttunut sieltä.
- Eilen oli raudanmaku suussa, mut mun alahuulessa olikin haava, selitti tämän seikan.
- Ja rinnat on turpeena ollut dpo1 lähtien ja kipu lisääntynyt, mut tää ei oo mulle mitenkään epätavallista.

Mut nyt lepäilen, koska väsyttää (pentu valvottaa, siitä tämä johtuu)

4 kommenttia:

 1. Koirablogikin on jees :D mä täs just suunnittelin et josko avais instagramin meijän koirille ku niistä vaa aina kuvia otan :''D Mutta jospa piinapäivät menis pikaisesti ja tuliskin hyviä uutisia ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi ig homma olis kyl passeli! :D ja toivotaan!

   Poista
 2. Iih koiranpennut on ihania! ♥ Joten koirablogikin hyväksytään :D Meiän ensimmäisen koiran kasvattajalla on juuri parin kuun ikäisiä pentuja ja olen niitä seuraillut facebookista ja ne on ihan super ihania! Tulee mieleen ajat, kun meiän koira oli vielä vauva ♥ Tsemppiä uuden perheenjäsenen kasvatukseen :D Sekin vaatii aina vähän ylimääräisiä voimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tää pentu ihan lapsesta käy, eilen mentiin L:n kanssa kaksin kauppaan ja tokaisinkin "ihan ku meillä olis lapsi ja nyt päästiin kaksin kauppaan "lepäämään" " :D
   Mut toi haukku on vaan niiiiin <3

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...