perjantai 17. helmikuuta 2017

5/17

Huom! Näin ekaks, tällä uudella puhelimella kuvien lisäys on hankalaa, mä ja iPhone ei tehdä yhteistyötä, joten pahoittelut siitä :D ja meillä ei siis oo tietokonetta. 

Mutta tosiaan, toukokuun alussa olis tarkoitus astua avioon. Mekko löytyi tai siis saapui eilen zalandolta ja tuollaiseen päädyin, jonka kuvan nyt näätte :) tuo mekko näytti silmiin kivalta ja se näytti päälläkin jopa hyvältä! Nyt haluan löytää vielä jonkun valkoisen boleron, mutta onneks tässä on vielä aikaa. Korkokengät myös on ostoslistalla. Ne ei saa olla kauhean korkeat, koska meillä on L;n kanssa ilman kenkiäkin n.15cm pituusero ja L myös toivoi, että tulevat korkkarit ei olis kauheen korkeat, mut se sopii kyl hyvin :) Kampausajatkin muistin varata jo lomalla. Itse haluan jotain naisellista niskanutturaa lettien kera. L puolestaan haluaa naisellista, mutta hieman rennomman oloista kampausta, se tulee olemaan varmaankin sellaista toispuoleista.

Tämmöset pikakuulumiset siis tänne! Tällä hetkellä häät on siis meidän ajatuksissa sijalla yksi. Inssit tulee hyvänä kakkosena. Jos tosiaan vielä hääaiheesta pois sivuten, täällä ei edelleenkään ole kuukautiset alkaneet ja olenkin päättänyt, että jos ne ei ole kuvioissa maaliskuun loppuun mennessä, on pakko soittaa ja pyytää apua..en usko, että on normaalia että menkat ei alkais 3kk tyhjennyksen jälkeen. Haave olis jos päästäis huhti- tai toukokuussa mahdollisesti ekaan inssiin. Mutta...nähtäväksi jää. 
Mutta nyt, hyvää viikonloppua <3

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana mekko :) Kirjoittele ihmeessä lisää teidän tulevista häistä? Meillä ois tarkoitus viettää "hää"juhla myös kesällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluks meillä ei oikeastaan ollut tarkoitus mitään juhlia pitää, ensi viikolla paikka varmistuu, et ehkä me sitten pidetäänkin :D

   Poista
  2. Kyl se jää harmittaan jossei mitään pidä :) Meillähän aluksi oli hääpäivä tarkoitus pitää eri kun sitten pidettiin ja silloin jo juhlat, no me päädyttiin sit aikaistettuun rekisteröimiseen ja juhlat vasta kun avioliittolaki on voimassa :)

   Poista
 3. Aivan ihana mekko!!!<3 ja kuinka ihana asia, että saatte pian toisenne, ihan virallisesti :) ei muuta kun hääsuunnittelu-tarinaa tännekin tulemaan!!!

  Toivotaan, että menkat sieltä jo pian tekisivät tuloaan, onneksi tosiaan niihin liittyviin ongelmiin on helppoja ratkaisuja tarvittaessa :)

  Halauksia sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, laitetaan kun on enemmän kerrottavaa... jos on :D
   Mut joo menkkojen myöhäinen tulo ketuttaa, välillä on sellanen olo et kohta alkaa ja sit taas vaan kestää ja kestää...

   Poista
 4. Ihana mekko! Ois mukava kuulla teidän hääodotuskuulumisia menkkojen odotuksen ohella :) Aurinkoisia lopputalven päiviä ja onnea molempiin projekteihin <3

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...