tiistai 21. helmikuuta 2017

Häiden juhlapaikka

Joo elikkäs, tota paikkaa ei edelleenkään ole, Huoh! Tosiaan kun meidän häiden alkuperäinen tarkoitus oli mennä naimisiin käärön vuoksi (ja myös meidänkin) ja keittää sit kahvit meillä kotona 67neliöisessä kaksiossa ja siinä se. Kunnon juhlat joskus myöhemmin. Siinä kohtaan kun kohtalo puuttui peliin ja jäljelle jäi tyhjä kohtu ja hääpäivä, ei haluttu hääpäivää peruttavan, koska oltaisiin me jokatapauksessa menty naimisiin, nyt vaan tää aikataulu on supernopee kaiken järjestämiselle.
Tarkoitus olisi löytää jokin hyvin siisti mökki/huvila, jossa on sauna + palju! Eli kyseessä rennot häät. Me ei olla kumpikaan sellasia, jotka osasi olla juhlan keskipisteenä. Mulla itselläni ei ole ollut edes koskaan synttärijuhlia. Eikä me osata järjestää juhlia :D Koristelussa oon kyl hyvä. Askartelussa en! 
Yks vaivainen vastaus tuli eräästä mökistä, joka olis muuten kiva, mutta vieressä on omakotitalo ja sitä me ei kyl haluta. Me halutaan, et meidän häissä saa olla rauhassa, kuunnella musiikkia ja paljuilla rauhassa ilman ylimääräisiä silmäpareja. Ja muutamasta paikasta ei oo vastattu yhtään mitään.
Niin ja sit tää taustojen selvittelyhomma mikä pitää tehdä maistraatille.. onneks jostain huomasin, että se on vain 4kk voimassa, koska me ollaan se tehty jo viime vuoden puolella ja huhtikuussa pitää siis tehdä uusi.
Hääkakku.... aateltiin eka itse kokeilla osataanko ite vai meenkö suosiolla tilaamaan. Kyseessä olis päältä valkoinenkakku (sokerimassa päällinen) hopealla tai muulla koristelulla. Kakkua kun leikkaa, sisällä sateenkaarikerrokset. 

Tässä nyt tää suunnitelma. Katotaan et miten käy. Pahin pelko kyl on, et me ei saada mieleistämme paikkaa ja homma lakoo siihen. 
Katsotaan.. 

3 kommenttia:

 1. Oii kuulostaa ihanalta tuo kakku :P Mä tein sillon vuos sitten itse kälyni ja mieheni avustuksella meille kaksi hääkakkua. Toinen oli ihan perus täytekakku ja toinen valkosuklaajuustokakku :P nams. Meillä oli ihan kotikakkukahvit vaikka vieraita olikin lopulta jopa yli 20 :D Noh onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin :) Hääyötä vietettiin sitten rahoja säästelemättä kylpylässä sviitissä ♥ Yleensä odotetaan, että vieraille järjestetään jättimäiset kemut, mutta me pidettiin päämme ja järkättiin ihan oman näköiset häät :) Tsemppiä teille järjestelyihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mekään mitään suuria haluta ja en ole ikinä ymmärtänyt mitään megasuuria prinsessahäitä, koska naimisiin mennää toistemme vuoksi, ei muiden, mutta nää on makuasia juttuja. Mun tutun mielestä kirkkohäät ovat oikeat häät ja maistraatti todella mauton tapa. Noh, tässä kohtaa ei meidän asiat menneet yksiin ja jopa loukkaannuin. Muuten olis kiva pitää häät vaikka kotonakin, mut sit täällä ei oo oikein tilaa ja tuntuis vaan tavallisilta bileiltä :D taas haaveilen siitä, että voi kun olis omakotitalo kivalla pihalla :D mut katsotaan mitä tehdään, pian se selviää :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta suunnitelmalta <3 varmasti löydätte paikan, jossa saatte viettää juuri toivomanne pienet intiimit paljuhäät :)

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...