torstai 20. huhtikuuta 2017

Lähtöruudussa nostetaan kytkintä

Varovasti tässä soittelin klinikalle, että jospa me seuraavasta kierrostani lähdettäis koikelemaan onneamme. Siihen mennessä häät ovat juhlittu ja alkaa olla seesteinen aika. Viime kierto oli 47päivää, mutta rauhallisesti jaksoin odottaa. Menkat alko just sillä sekunnilla ku lähdettiin työporukan kanssa risteilyn runtelemina takaisin bussilla kohti kotia. Tänään on siis kp2.
Inseminaatiolla homma jatkuu ja saman kaavan mukaan mennään eli letrozol 2,5mg x2 kp3-7. Sitten vasteultra ja mitä todennäköisemmin sit taas vähän menopur-pistoksia ja pregnyl. Jostain syystä tammikuussa tekemäni varaus luovuttajasta on mennyt sit kuitenkin ohi eikä missään näkynyt todisteita siitä, että olin sen jo tehnyt, tunsin itseni tyhmäksi. Mutta oikeasti olin sen tehnyt. Mut nojaa, tehtiin se nyt vielä uudestaan. Luovuttajasta ei vielä tietoa, onko samaa käytettävissä vai vaihtuuko donor.
Näillä homma alkaa taas. Pelottaa ja jännittää. Voi kun olis edes joskus onnea matkassa ja tää yksi yritys onnistaisi. Sitä kun ei voi kukaan tietää.

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Peukut pystyssä, sormet ja varpaat ristissä.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä, uskoa, mielenrauhaa ja kärsivällisyyttä tulevaan <3

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja jaksamisia tulevaan! Täällä pidän teidän puolesta kaikki sormet ja varpaat onnistumisen puolesta!<3

  VastaaPoista
 4. Hyvä siitä tulee:) Ihanaa että hommat etenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Joo kyllä tätä jo on vähän odotettu :)

   Poista
 5. Voi! Ihana kuulla että lähdette pian yrittämään uudestaan. Onnea, rakkautta ja mielenrauhaa matkaan! <3

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...