sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Virallinen testipäivä

Menkat ovat myöhässä, hyvä niin, tänään tein ihan perus apteekin r- testin ja 2viivaa tuli, testiviiva ei nyt vieläkään ole yhtä vahva kun kontrolli, mutta lähellä mennään. Ja ei kai noita viivojen vahvuuksia auta kytätä? Ens viikolla teen vielä digin. Tosiaan tää pieni paniikki tuli siitä, että perjantaina töiden jälkeen tein Digillä negan. Ja tämä johtui siitä että pissasin 15minuutin sisällä x2 joista toisella kerralla testasin miltei värittömästä virtsasta negan (joo hätähousu, taas). Mutta illalla oli taas liuskassa pari viivaa ja tosiaan la aamuna digi plussa.

Eli kai mä nyt sit olen raskaana, kunnes toisin todistetaan. <3
Tän aamun testistä mulla on kuva, mut en saa sitä nyt tänne jostain syystä :(

Hirmu erilainen alku ollut, kuin edelliskerralla. Viimeks mua vihlo kokoajan menkkamaisesti ja nippaili. Nyt ei oo juurikaan mitään. Välillä vihlasee, mut muuten aika rauhallinen meininki. Rinnat ovat tosi turpeet ja nännit superkipeet (viime raskaudessa ei näin kipeät ollut). Janottaa... välillä kokoajan ja välillä vähän vähemmän. Ja nälkä, voi luoja! Se mulla on kokoajan. Muuten ei mitään ihmeellistä. Lugesteroni pakkauksen ajattelin käyttää loppuun.

Huomenna soitan klinikalle, sitä en tiedä koska neuvolaan viittii soittaa. Ehkä sinne soittelen vasta loppuviikosta.


13 kommenttia:

 1. Suuresti onnea teille plussasta! <3 Meillä ainakin plussaviivat oli tasapaksut vasta noin rv 5, eli en hätäilisi siitä. Onnea matkaan, toivottavasti pieni pitää kiinni loppuun saakka! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Vauvaliimaa kovasti teille että tämä vauva tulisi ihan kotia asti.

  VastaaPoista
 3. Meillä dpo 14 oli haamu. Selkeämpi plussa oli dpo16 ja vahva dpo18. Enempää en testaillut, enkä digeihin koskenut. Ei ois tehny hyvää mun kupolille :D Oli pakko luottaa, et on kuin on ja käy kuin käy. Plussa on kuitenkin aina plussa ja sellaisenakin ilon arvoinen :) Onnea vielä siitä ja myötätuulta viikoille tuleville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin; vertailtavuuden helpottamieksi kaikki 3 testiäni otin aamuvirtsasta. Ei tullut tuota helposti huolta aiheuttavaa "laimeusongelmaa" :)

   Poista
  2. Joo mäkin nyt taidan lopettaa ton testailun, kun ei se sinänsä mitään hyödytä. Ja kiitos oikein paljon! :)

   Poista
 4. Onnea! Aina se auttaa kun joku edes onnistuu

  VastaaPoista
 5. Ihanaa<3 onnea nyt kovasti tähän tärkeään matkaanne!!! Olisi ihanaa saada seurata raskauttasi täällä<3

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...