maanantai 9. huhtikuuta 2018

Eläimet ja vauva

Meillähän on tosiaan 2koiraa ja 2kissaa. Kaikki ovat ottaneet vauvan tosi hyvin vastaan ja ovat ottaneet lapsen yhdeksi perheenjäseneksi selvästi.
Mutta voin kertoa, että eläinten ja vauvan yhteensovittaminen yksin (kun L on töissä) on ihan hirveetä! Koirat pissattaa oven raosta äkkiä tai sit mennään vaunulenkille, joka tänäänkin osottautui ihan hirveäksi virheeksi, koska kurakeli ja koirat EI sovi yhteen ja tähän komboon lisätään vielä kuraiset vaunut ni ai että! Niin ja kissa karkas ovesta kun tultiin takas, hänet sain kiinni.
Jos me asuttais kerrostalossa, ei me selvittäis, ei ainakaan koirien kanssa. Käy ihan sääliks noi koirat tällä hetkellä :( naapuri tokas, että ”kyllä se vuoden päästä helpottaa” hiphei!
Toivon, että puolen vuoden sisällä ollaan saatu tää meidän rivarikaksio myytyä ja asuttais omakotitalossa jossa olis iso aidattu piha. Se ehkä helpottais.....

Ps. Tähän lisätään se, että meidän narttukissa kuuluu siihen pieneen prosenttimäärään, jolle kiima tulee, vaikka se on leikattu. Ja tämähän tietää sitä, että se kuseksii JOKA paikkaan, tätä en ehkä kestä enää kauaa, valitettavasti.

6 kommenttia:

 1. Huh, kuulostaa haastelliselta tuo eläinten ulkoilutus! Meillä kans kissa ja koira (kultainennoutaja), ja kohta kolmiviikkoinen vauva. Luojan kiitos myös omakotitalo, jossa iso piha, harmi vain ei täysin aidattu. Kuitenkin koiraa voi pitää tässä irti ja tekee tarpeensa myös vaijerin päässä. En voi käsittää miten kerrostalossa selviää vauvan ja koiran kans, jos vaikkapa puoliso tekee pitkiä työpäiviä.

  Itellä myös nuo vaunulenkit haastavia ku iso koira joka vetää. Hommasin sellasen lannevyön johon koiran saa kiinni niin on kädet vapaana. Aikamoista opettelua. Ootan että ilmat lämpenee ja pääsee vauvan kans kantorepun kanssa ulos ja koiran kans metsään jossa voi juosta irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota lannevyötä mekin ollaan mietitty, meillä on kyl kaks pikkukoiraa, mut olis se silti kätevä :) meillä on myös toi metsäsuunnitelmakin sama :D

   Poista
 2. Voi apua tuota tyttökissaa :( En itsekään pystyisi pitämään tuommoista kissaa vaikka eläinrakas olen ja itselläkin on yksi kissa. Kuulostaa tosi inhottavalle. Meillä taas oli ongelmallista se aluksi kun koiralla oli juuri juoksut kun poika syntyi. Se sitten varmaan kivusta ja stressistä kuseksi kaikkialle. Sai olla kokoajan luuttuamassa. Meinasi oikeasti loppua toivo. Onneksi sitten sain leikkuurahat kokoon ja se helpotti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä harmittaa ton kissan puolesta, et ku leikkaus on muutenkin inhottava operaatio ja sen tarkoituksena kuitenkin saada lisääntymishalut pois, niin ne ei lähdekään :( Hui, no onneks teillä leikkaus onnistu hyvin!

   Poista
 3. Täältä taas sellainen näkemys asiaan, että kerrostaloasuminen ei ole koiran ja vauvan kanssa ongelma, kunhan on asenne, varusteet ja koiran hallinta kohdillaan. Asumme kerrostalon kuudennessa kerroksessa ja meillä on iso paimenkoira ja puoliso tekee viikot reissutyötä. Koiralle vaan kurapukua päälle näillä keleillä, nii ei tarvi lenkin päälle kuin tassut pyyhkiä. Käymme pari kertaa päivässä noin tunnin vaunulenkillä vauvan ja koiran kanssa ja illalla vielä pikaisempi pikkulenkki. Ihan hyvin ollaan pärjätty, vaikka homma vaatii välillä vähän suunnittelua ja vaivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kurapuku muuten olis hyvä, miks en ite edes älynnyt :D Eniten mua tällä hetkellä ärsyttää tilanpuute kun mikään ei mahdu mihinkään ja tää asunto on niin epäkäytännöllinen lapsiperheelle ja tuo kura tuo vaan lisähaastetta :D

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...