keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Sitäsuntätä

Tuntuu, että viikossa on taas tapahtunut paljon asioita. Mistäköhän aloittaisin. Hmm mä numeroin nää tekstien alut, niin tietää kun aihe vaihtuu :D

1. Soittelin pelastakaa lapset ry:lle, kun sieltä ei ole mitään kuulunut sen jälkeen kun paperit olemme lähettäneet adoptiosta... noh siitä on kuukausi kun ne lähetettiin. Eivät ole kuulemma päättäneet kuka meidän asiaa alkaa hoitamaan. Homma siis junnaa paikallaan. Ei meillä ole sinne edes ensikäyntiaikaa ja lapsi on jo pian 2kk!! Eikö tämä asia ole tärkeä? Ei näköjään. Tämän kuun lopussa soitan uudestaan ja vaadin jo ensikäyntiaikaa. Meillä on asian kanssa kiire, me halutaan meidän lapselle kaksi huoltajaa! Miten muilla asia on edennyt?

2. Me lähdetään syyskuussa kanariansaarille vauvan kanssa! Sintti on silloin 7kk. Mukaan lähtee L:n vanhemmat ja hänen sisko. Ostettiin jo matkarattaatkin kun saatiin näytillä olleet halvemmalla. Päädyttiin baby joggerin city toureihin. Menevät niin näppärästi pieneen kasaan ja kuomu on tarpeeksi iso, että suojaa auringolta. Sintti on vielä niin pieni, että hän ei ole vielä käynyt koeistumassa matkarattaita :D Rattaat menevät myös liki makuuasentoon. Nää tulee käyttöön varmasti myös täällä Suomessakin kun käydään kauppakeskuksissa tms.

3. Nimiäiset pidettiin meillä kotona 14.4 ja Sintti on nyt pikku E. Mutta blogissa jatkaa Sintti nimellä :)  Nimiäiset menivät oikein mukavasti. Päätettiin tilata kaikki kakut valmiina, niin ei tarvinnut stressata niistä, että miten ne onnistuu. Kummeja Sintille tuli kolme ja kummitodistusten sijaan me haluttiin jotain pysyvämpää muistuttamaan Sintin olemassaolosta ja tärkeästä roolista hänen elämässä. Me tilattiin siis sellaset korut. Niissä oli sydämen muotonen laatta, jossa oli sintin nimi ja vuosiluku sekä syntymäkivi. Yksi tuttu soitti kitaralla pari biisiä mitä oltiin toivottu. Anna Puun mestaripiirros ja sit haluttiin se lastensairaalalle tehty lohtu- niminen kappale. Ja äidit sai itkeä. Sintti oli niin nätisti koko juhlien ajan ja nukkui milloin kenenkin sylissä tai sitterissä :D  Nimi paljastettiin liitutaululla siten, että vieraat sai huudella kirjaimia ja minä kirjottelin niitä taululle hirsipuu tyyliin. No se arvaattiin kyl tosi nopeesti. Sintti sai siis 3nimeä.

4. Nyt tuntuu, että pahin kiire ja ”paniikki” vauvan hoitamisessa on takanapäin eikä me olla enää niin väsyneitä kokoajan. Ollaan saatu jopa sitä omaa yhteistä aikaa välillä iltaisin vaimon kanssa. Sintti juttelee jo paljon ”kuu, kaa” ja kerran siltä tuli vahingossa ”a boobs” hahah, maitotyttö <3 hymyilevä ja naurava vauva! Oooo <3 mutta kyllä hän muistaa välillä itkeäkkin, mut ääntä mahtuu maailmaan. Cuplaton meillä on käytössä, jos on testimielessä yhdenkin päivän kokonaan ilman, alkaa masuvaivat. D-vitamiini menee meillä dlux-merkkisenä suihkeena. Löytyy netistä ja luontaistuotekaupoista. Ja ei muuten tee masuvaivaa, tästä luinkin netistä ja päätettiin heti tilata ennen kuin 2vk ikäsenä aloitettiin käyttö. Imetys onnistuu, mutta edelleen rintakumin kanssa.

5. Huomenna on 2kk neuvola (vaikka sintti täyttää tälläviikolla 7vk, ei kai se niin justiinsa oo) siellä saadaan eka rokote, rota. Samalla reissulla on mun jälkitarkistus. Tästä aiheesta ajattelin kirjoitella sitten erikseen :)

Loppuun vielä ton d-vitamiinin kuva, suosittelen!


Nyt tältä erää heippa!

4 kommenttia:

 1. Ihana idea nuo kummilahjat :) ite ajattelin askarrella jotkut kortit heille, mutta joku pieni lahja vois kans olla kiva.
  Meilläkin suunnitelmissa lähtee jouluna Kanarialle. Löysittekö te jonkun kivan lapsiperheille sopivan hotellin?
  Onko tuota D-vitamiinisuihketta helppo käyttää? Meillä on käytössä Minisunin oliiviöljypohjainen D-vitamiini, mitä ollaan annettu vaan ihan lusikalla. En ois uskonu, että lahjaksi saamani muoviset vauvan lusikat menis jo näin varhain käyttöön :D Toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks teillä ristiäiset/nimijuhlat lyöty jo lukkoon? :)
   Se meiän hotelli joo on lapsiystävällinen, mutta ei niinkun sellanen ”lapsihotelli” tuntu et tarjonta oli jo aika heikkoa kun moni oli jo loppuunmyyty :S
   On helppo käyttää tota suihketta, eikä se tuu sillee paineella että vauva pelästyisi :)

   Poista
  2. Tavallaan joo :D päivä ois jo tiedossa, mut vielä pitäis tehä kutsut ja niin, päättää se nimi ':D

   Poista
 2. Onpa jotenkin tympeetä tuo ykköskohdan toiminta... Ei nyt ole kuitenkaan kyseessä ihan mikä tahansa asia, niin tuntuu villiltä että homma venyy siksi, että ne tyypit ei saa päätettyä kuka teidän asiaa hoitaa?? Toivottavasti homma on edennyt jo johonkin tolalle!

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...