torstai 9. toukokuuta 2019

Ei kuitenkaan ihan vielä

Heippa pitkästä aikaa! En tiedä jaksaako kukaan enää seurailla, mutta ei se mitään.

Paluu tänne poltellut aika ajoin, mutta en kuitenkaan ole sitä tehnyt, koska perus arjesta kirjoittaminen tuntunut todella tylsältä ajatukselta.

Joku jo varmaan miettii, että nytkö on alkanut "projekti pikkusisarus?", mutta joudun kertomaan, että ei.. Ei ole. Mutta edelleen haaveissa toki tuo on, mutta ei vielä. Sen verran kuitenkin lähellä, että mulla olisi ollut jopa mahdollisuus päästä lukemaan itselle oppisopimuksella päivätyö, mutta jos näin olisin tehnyt, olisi käytännössä toisen lapsen "tekeminen" saanut jäädä kokonaan. Meillä klinikalle kuitenkin matkaa vajaa 100km ja päivätyöstä (klo 8-16) ei paljon ajella hoitoihin, varsinkin kun työn luonne olisi ollut sellainen, että siitä ei lähdetä kesken, ellei ole pakko. Joten palaan syksyllä 80%:sti omaan työhöni (ahdistaa), mutta vain sen takia, että saadaan vähän lisää rahaa talouteen ja polkastua projekti ensi vuonna käytiin. Haen samalla myös kouluun tammikuussa, joka sit alkais syksyllä 2020 mikäli sinne pääsen. Ja on siis samaa alaa minne olisin päässyt mahdollisesti oppisopimuksella. Ja rivien välistä voi ehkä lukea, että alkuvuodesta/keväällä 2020 klinikalle rynnitään sisään. :D

Kierrot on mulla ihan suoraansanoen tällä hetkellä viturallaan.. Semmosta 60+ päivän kiertoa. Toki imetänkin vielä, mutta eihän mun kierrot koskaa oo "täydelliset" olleet ilman hormonien popsintaa. Ja mistäs sen vielä tietää jos imetyksen lopetus ne kierrot tasaa? :) Syksyllä kun päiväkoti alkaa, niin varmaan rinnastakin olis hyvä vierottua sit kokonaan, muuten en ole lopettamisen suhteen halunnut pitää kiirettä.

Tyttö eli Sintti (ei muuten oo enää mikään Sintti) juoksee jo kovaa vauhtia, mut vaikka taapero ikään ollaan jo päästy, niin onhan tuo nyt vielä ihan vauva <3 hampaitakin vasta 3 :D no nyt on myös toinenkin ylähammas puhkeamassa. Kaikki aikanaan. 3vuotiaaseen mennessä oppikirjan mukaisesti kaikkien hampaiden pitäis olla puhjenneet, et ei täs kiire oo :D

Sairastettiin koko perhe kolmisen viikkoa sit (Sintti aloitti) vatsatauti. Me oltiin vaimon kans tietenkin samaan aikaan tossa kauheessa taudissa, luojan kiitos meillä on kaks vessaa :D muuten ollaan oltu kyl tosi terveenä, mitä nyt vaimolle tuli heti perään vielä angiina. Mut nyt alkaa elämä voittamaan.

Ympärille syntyy lisää vauvoja tuontuosta, syksyllä ystävä saa kolmannen ja pääsee sitä nuuskuttelemaan.

Tätä tekstiä nyt tuntuis tulevan ja tulevan, mutta velvollisuudet kutsuu ja se on alettava lapselle ruokaa laittamaan. :) katsotaan aktivoidunko täällä vai en.. Mitäs mieltä muut on? :)

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kuulumisianne! Olisi kiva jos aktivoituisit, sitä mäkin yritän :D Mutta kyllä tämä taaperoarki vaan on semmoista hulinaa, että helpommin sanottu kuin tehty ;) Ps. Tuo oli mulle ihan uusi tieto, että hampaat tulee 3-v mennessä. Mä en ole nyt vähään aikaan tarkastellut, mutta veikkaan että toisella on 12 ja toisella 14-16 hammasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo on siis hammaslääkärin kertomaa, toki varmasti lapsiakin on erilaisia :D ja nyt asiasta vähän poiketen, et meillä päin eka hammastarkastus on lähempänä 3v, kun joillain on ollut jo jopa 6kk ikäisenä :D

   Poista
 2. Mukavaa olisi lueskella kuulumisianne :) Niin moni 2015 startanneista "meidän aikalaisten" blogeista on vaiennut hiljaksiin.. Kiva on ollut myös kuulla pikakuulumisianne kun olet tässä välillä piipahtanut ajoin kommentoimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, arki vie mennessään ja syksyllä tosiaan työt alkaa niin voi olla, et sitten vasta viekin. Yhtään ei ole kyllä töitä ikävä, johtuu tosiaan kyllä siitä, että en enää pidä työstäni :(

   Poista
 3. Minä luen! Vähän jälkijunassa tosin, mutta seurailen aina, kun ehdin :)
  Meillä oli muuten kans noro koko perheellä. Hyi, ihan kamala tauti!
  Meillä on ihan samanlaista arkea kuin teilläkin :D Hampaita taitaa taas tehdä, kun kuolaa valuu ja pientä lämpöilyäkin taas ollut. Ihan samanlaista kiukkua, kun viimeksi hampaan puhkeamista ennen.
  Ja vauhtia riittää kuin pienessä kylässä xD
  Mullakin kierrot vielä ihan hakusessa. Tavoitteena ois pikku hiljaa kesällä lopetella imetystä, mutta lapsentahtisesti mennään.

  Ihana, kun kesä tekee tuloaan! Mukavaa kesän odotusta teille! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä epäilen, et oli noroa. Vaimon sisko pyysi meidät kylään ku oltiin parannuttu ja tiesi siis, et ollaan oltu oksutaudissa ja et mahdollisuudet sairastua on isot ja kipeiks he sit miehensä kanssa tulivatkin. Mutta hyvää kesää myös sinne! :)

   Poista
 4. Vau, mikä mahtava yllätys tämä! Olen pitkähkön tovin itsekin ollut täysin tauolla tästä blogimaailmasta, mutta nyt tulin vanhasta tottumuksesta blogisi pariin ja I H A N A huomata että olet ainakin hieman palannut! :) Kiva kuulla teidän kuulumisia. :)

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...