maanantai 2. toukokuuta 2016

Kp39

Voi olla, että jälleen kerran täällä panikoidaan siitä, että menkat ei ala. Nyt vaan erona on se, että mulla ei tunnu olevan ees oireita kuukautisten alkamisesta. Turvotusta vain. Viikon päästä maanantaina soittelen klinikalle jos mitään ei tapahdu. Miks tää inssiin pääseminenkin on näin helvetin vaikeeta. Tekee jo mieli ehdottaa samantien ivf hoitoa....arghhh!!!

2 kommenttia:

  1. Tunnistan ton, et pitkät kierrot turhauttaa ja epäilyttää :/ Mulla on luonnonkierrot olleet pisimmillään 47-69. Hoitoihin haleutuessa oli päästy neljänkymmenen tietämiin ja munasolut lähti liikkeelle parin kierron jälkeen letroilla, samalla kiertokin nopeutui. Notta lempeämmilläkin konsteilla voi saada helposti tuloksia. Tsemppiä odotteluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, helpottavaa kuulla. Nyt ainakaan letrot ei oo auttanut kierron pituuteen mitenkään. Tuntuu vaan jotenki hassulta, että kun muut pääsee inssiin toisen kerran jo, niin mun menkat ei oo edelleenkään alkaneet. Mutta kiitos tsempistä :)

      Poista

Kun perheunelmista tuli totta

Taisi olla vuosi 2013, kun ensimmäisen kerran tutustuin pintaraapaisun verran blogeihin, joissa naisparit haaveilivat lapsesta. Olin tuolloi...