maanantai 26. kesäkuuta 2017

Yskä tehnyt tehtävänsä?

yskä jatkuu. Tein digin. Näyttää "raskaana 2-3" ja nyt rv 5+4... onkohan peli menetetty. Voi kun pääsisi hcg mittaukseen. Pelkään kuitenkin pahinta.

10 kommenttia:

 1. Vielä ei kannata hätäillä. Niillä rajoilla ettei monellakaan ole näyttänyt vielä 3+. Nuo digoit aiheuttaa monille suuria huolia ja kuitenkin kaikki on hyvin.Toivotaan että teilläkin kaikki hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, täällä jo pahin paniikki siirtyi toisaalle. Tulehdusarvot kävin tsekkauttamassa yskän takia, mut ne on ok. Menis vaan tää pian ohi, olo on tosi tukala :(

   Poista
 2. Ainakin Clearbluen digitestit näyttävät viikot hedelmöitymisestä (eikä edellisistä kuukautisista, niinkuin nuo raskausviikot yleensä lasketaan), eli digitestin "Raskaana 2-3" on juurikin rv 4-5. Toivon kaikkea hyvää raskauteesi!! <3

  VastaaPoista
 3. Ja vaikka kävisi mittauttamassa hcg-arvotkin, niin ei nekään välttämättä kaikkea kerro. Itse sain klinikalta matalan hcg-arvon takia "kemiallinen raskaus" -tuomion, joka on nyt leikki-ikäinen lapsi ;) Alkiot/sikiöt ovat yllättävänkin sitkeitä (jos vain kromosomit kunnossa). Kuopuksen kohdalla yskin käytännössä katsoen koko raskauden pitkittyneen ja kuumeettoman keuhkokuumeen takia, mutta muksussa ei ollut (eikä ole) mitään vikaa.

  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Sulla kyllä ollut onnea matkassa! :) kiitos tsempeistä.

   Poista
 4. Yskästä ei sinällään pitäisi olla haittaa normaalille raskaudelle. Ja digit käyttäytyy eri tahtiin riippuen siitä mikä on sun kropallekin tyypillinen hcg:n nousutahti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noin mäkin oon kuullut, mut tää yskä on ihan kauhee! Ja mulla ei niin ehkä kuitenkaan hyvä vertailukohde ole toi eka raskaus joka keskeytyi, mutta siinä raskaudessa tähän aikaan oli jo 3+, sen takia vähän jänskättää. Oireetkin on olemattomat. Mutta eipä ole kipuja, eikä vuotoja, ens viikolla tääkin asia selviää :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. En oo uskaltanu tehdä uutta digiä, enkä tee. Riittää että viivatesti on vahva. Ens ke on se varhaisultra :)

   Poista

Kun perheunelmista tuli totta

Taisi olla vuosi 2013, kun ensimmäisen kerran tutustuin pintaraapaisun verran blogeihin, joissa naisparit haaveilivat lapsesta. Olin tuolloi...