lauantai 24. lokakuuta 2020

Inseminaatio ja dpo11

Palataan inseminaatioon joka tehtiin kp17. Se oli siis kaikista kamalin kokemus mitä mulla on ollut inseminaatioiden suhteen.  Yleensä ne on aika kivuttomia sekä toimenpide on nopeasti ohi. 
Menin sovitusti yksin inssiin, sillä L oli ollut pari viikkoa sit flunssassa ja varotoimenpiteenä hän ei sinne saanut tulla, vaikka oli terve.  Selvennän vielä, että kyse siis oli todistetusti normilenssusta. Joten Sintti ja vaimo ajelivat sen aikaan, kun oli the hetki. 
Huoneeseen mentäessä eka ultrattiin, folli paikallaan ja lääkäri sitä taivasteli. Sit inssi. Hän ei meinannut saada katetria paikalleen taaksepäin kallistuneen kohdun takia. Hän yritti ja yritti. Ja mua sattu! Hoitaja sanoi, mun näyttävän ihan kauhistuneelta ja yritti puhua mulle niitä näitä, että olisin rentona. Lääkäri tässä kohtaa ilmoitti, että joutuu nyt ottamaan pihdit, jotta saisi kohdun suun pysymään paikallaan.. ”nyt voi sattua”... ja sattu muuten niin maan perkeleesti! Ähisin ja puhisin, kuin synnytyksessä. No menikö kateri kohtuun, ei tietenkään. Hoitajakin jo ilmoitti kun aikaa kului, et siemenneste ei mene pilalle, vaikka se tuossa nyt joutuu odottamaan. Sit haettiin ilmeisesti jokin eri mallinen katetri vihdoin ja viimein... tämä yksilö meni heti sinne minne piti. Toimenpide ohi. Verta pyyhittiin minusta, sitä oli allani olleessa paperissa sekä sitä tuli vielä inssin jälkeenkin. Toimenpide kaikkineen kesti 15min + ultra 5min... voin kertoa, et kaikki lihakset olivat kipeitä seuraavana päivänä, kun gynentuolissa joutui olemaan niin kauan kauhusta kankeana :D 

No piinapäivät. Aika oireetonta menoa kokoajan ja on edelleen. Tänään on dpo11, päätin kokeilla aamulla testata, vaikka olin varma negasta, mutta se testi näytti kahta viivaa, ja tein tämän vielä nyt päivällä, josta kuva alla... varovaisesti olemme onnellisia!  Katsotaan nyt vielä piinapäivät loppuun. 

Ps. Unohdin mainita, että inseminaation yhteydessä pistettiin ovitrelle + lugesteronit ovat tässä tukena.





 

6 kommenttia:

  1. Wau! Ihanaa, onnea! :) Mieletön uutinen! Toivotaan, että viiva vahvistuu ja kaikki menee hyvin.

    Piti kommentoida jo edelliseen postaukseen, että täällä ollaan taas kuulolla, seurataan teidän matkaa ja jännitetään mukana, mutta en ehtinyt.

    VastaaPoista
  2. Oiii ihanaa ihanaa! ❤️ Oikein paljon onnea ja nyt vaan viivalle vahvistumisia :) vaikka inssi olikin ikävä kokemus, niin onneksi lopussa kiitos seisoo.

    VastaaPoista
  3. Voi auts ja wau! Ihan mielettömästi onnea - pidän peukkuja. <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille! Kyllä tämä nyt siltä näyttää, että ollaan oikeasti onnistuttu! <3

    VastaaPoista
  5. Vitsi miten ihana lukea tällaisia varovaisia onnistumisia. <3 Peukut pystyssä teille! Täällä kirjoittelee myös naisparin toinen osapuoli, jolla ensimmäinen inssi tiedossa kahden viikon päästä, jännää!!

    VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...