lauantai 30. tammikuuta 2016

Argh!

Oon yrittänyt metsästää hymyilevää kaveria kp12 alkaen, nyt mennään siis kp17. Ja kuvasta jo paljastuu, mikä on tämän hetkinen tulos. Tänään tuohon halpisliuskaan ilmestyi hailakka haamuviiva, voisiko se tarkoittaa sitä, että ovis olis pian täällä? Huh, on tämä kyllä jännää touhua.

3 kommenttia:

 1. Ja tänään one step näytti vahvan plussan, mutta cb:n testi näytti typötyhjää ympyrää :( kp19 nyt siis menossa...

  VastaaPoista
 2. Liuskatestiin ilmestyy useimmille aina se toinen haalea viiva, joten ikävä kyllä se ei tarkoita vielä että ovulaatio olisi lähestymässä. Vasta selvä muutos viivan paksuudessa on plussa tai lähestyvä plussa. Viivan pitäisi tosiaan olla tasavahva kontrollin kanssa tai vahvempi, mutta ihan kaikilla näin ei tapahdu edes lh-piikin kohdalla. Kannattaa seurata nimenomaan viivan muutosta, ja jos se on *selkeästi* vahvempi kuin edellisinä päivinä, on mahdollista että testi on plussa. Kannattaa tietty silti jatkaa testausta.
  Montako kertaa päivässä olet testannut? Useimmille riittää hyvin kerran päivässä (itselläni plussa pysyy yli kaksi vuorokautta) mutta joillakin lh-piikki on niin nopea, että vain kahdesti päivässä testaamalla saa plussan kiinni.
  Vielä yleisesti ovulaatiotesteistä: plussa ei takaa sitä, että ovuloisi menestyksekkäästi (munanjohdin voi olla tukossa, munasolu epäkyspä/huonolaatuinen tms.) mutta jos ei koskaan saa plussaa, ei sekään takaa että EI ovuloisi. Joillakin tosiaan lh-piikki on nopea, tai lh:ta ei erity virtsaan tarpeeksi että testi sen huomaisi. Esim. eräs tuttu kertoi ettei koskaan saanut plussaa o-testiin, mutta silti ultrassa todettiin ovulaation tapahtuneen. Tsemppiä siis ovulaation metsästykseen, ja älkää vaipuko epätoivoon vaikka plussa ei tulisi tässä kierrossa.

  Ai niin vielä, kuinka pitkä kierto sulla on? Varmaan aloitit testauksen paketin ohjeen mukaan, mutta jos nyt et saa plussaa, kannattaa varmaan ensi kierrossa aloittaa varalta testaus jo muutamaa päivää aiemmin.

  muoks. Missä on anonyymi profiili? Oli todella lähellä että olisin jättänyt julkaisematta. Alavalikon tileistä mulla on ainoastaan google, ja oli vaivaa muokata asetukset niin ettei ole koko kansan tunnistettavissa.

  VastaaPoista
 3. Testailin 2x päivässä, mutta tuloksetta. Mulla on siis pco tyyppiset munasarjat, jonka vuoksi oon Terolut lääkettä (keltarauhashormonia) syönyt, jotta kiertoni saataisiin tasattua. Joten vielä hieman on hakusessa oikea kuukautiskierto, viimeks se oli 35pv ja nyt sit en osaa vielä sanoa mitään. Ja mitä tuohon julkiseen tekstiin tulee, niin on ehkä hyvä, että toiset samassa tilanteessa/ongelmassa olevat saavat mahdollisesti jotain vertaistukea...ehkä, en tiedä :) kiitos vastauksesta.

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...