tiistai 9. helmikuuta 2016

Se lähenee!

Nimittäin ensikäynti. Enää tasan 3viikkoa, en ole/ei olla asiaa pahemmin enää jännitetty/mietitty sen ihmeellisemmin, mutta klinikalta tänään soitettiin ja kysyttiin, että päästäisiinkö 10min aikasemmin, sillä heidän ajanvarausjärjestelmä muuttuu juuri tuona päivänä, kun me astutaan klinikan ovista sisään.

Mun avovaimoa jännittää, mitä hän aikoo sanoa isälleen syyksi, kun joutuu tuona päivänä aikasemmin töistä lähtemään. Me ei olla siis puhuttu tästä projektista pahemmin kummankaan vanhemmille, ainakaan vielä.. Ja selvennän, et L on isänsä firmassa siis töissä. Aiotaan kyllä varmasti kertoa, kun sen aika on, mutta se ei ole vielä. Muutamat kaverit tietää ja ainakin ne jotka mahdollisesti tätä blogia vilkuilevat. Olen kyllä iloinen, että kuinka paljon täältä blogimaailmasta saa vertaistukea, kun ei ole muita sateenkaarevia ihmisiä lähipiirissä, jotka edes lasta haluaisivat. Kiitos siis teille! :)

Mä en siis löytänyt ovista tässä kierrossa, mut no hätä lääkärillehän tässä ollaan pian menossa ja just tätä hommaa kartoittamaan, et saadaan asiat luistamaan, edes pikkusen.

Mut nyt mikä mua vaivaa on aivan kamala iskias särky alaselässä ja mikään lääke ei auta! Istumaan ei pysty, makaamaan ei pysty, kävelykin sujuu niin ja näin. Ja maanantaina alkaa mun loma ja sillon pitäis istua reilu 5tuntia lentokoneessa!! Kääk! No voipi olla, että joudun lompsimaan työterveyteen torstaina, koska tällä selällä ei nyt hoitotyötä tehdä ja huominen on mulla vielä vapaata. Katsotaan miten käy.

Maanantaina tosiaan lähetään sinne madeiralle lomailemaan viikoks. Mutta tänne palaan kirjoittelemaan vasta ensikäynnin jälkeisistä fiiliksistä :)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa lomaa ja nauttikaa :) Ja tsemppiä ensikäynnille kun h-hetki tulee :) TOivottavasti on mukava klinikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Juu sitä mekin toivotaan, ainakin puhelimitse ovat vaikuttaneet mukavilta. :)

      Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...