tiistai 31. toukokuuta 2016

folliultra

Kuukautiset alkoivat siis 22.5 ja tänään on kp10. Letrozoleja söin tuplana kp3-7 ajan, tällä kertaa ei mitään nippailuja tms. ole tuntunut vatsassa pahemmin. Jouduin jälleen yksin menemään klinikalle, jotta L pääsee sitten inssiin varmasti mukaan, kun se olis meille kummallekkin tärkeetä, että h-hetkenä me oltais yhdessä läsnä.
Noh mitäs ultrassa näkyi?
Tällä kertaa näyttäisi siltä, että kaksi munarakkulaa olis kasvamassa. Pienempi oli tällä hetkellä vain 11mm ja lääkäri epäili, että se ei pahemmin tuosta kerkeä enää kasvamaankaan. Toinen puolestaan oli sit nyt 14mm, josta nyt povataan sitä meidän "the munista". Tästä illasta lähtien alkaa ovulaation metsästys ja jos ei perjantaihin mennessä tikut meille plussaa vilauta, on siltikin perjantaina taas toinen ultra ja sen perusteella, jos munarakkula näyttää sopivan isolta pistetään pregnyl ja tehdään inssi. Kuitenkin meitä kumpaakin tuo pregnyl arveluttaa, ehkä sitä ajattelee, että ei ainakaan ole mahdollista onnistua jos inssikin tehtäisiin ns. keinotekoisella ovulaatiolla. En tiedä. Kyllä lääkärit varmasti tietävät mitä tekevät, luotto heihin on kova ja loput onkin sitten tuuripeliä.
Perjantai tulee olemaan erittäin kiireinen päivä, ehkä vähän liiankin. L:n pikkusisko valmistuu lähihoitajaksi ja juhlatilaisuus alkaa klo.10.30 ja meidän pitäisi olla siellä paikalla. L:n siskolle jo soittelinkin, että saatamme joutua lähtemään ultran/inssin takia aikasemmin ja hän sen kyllä ymmärsi, kun tietää tästä meidän yrityksestä. Mutta anopille ja appiukolle saattaakin olla jo selittelemistä, kun he eivät tästä tiedä ja anoppi varsinkin on hyvä arvailemaan asioita, tosin tätä tuskin osaisi aavistaa. Katsotaan, miten käy ;)

Sitten hieman lasten nimistä. Vanha ammattikoulu kaverini sai pojan tässä taannoin ja sunnuntaina oli ollut lapsen ristiäiset ja kuten arvata saattaa sen pojan nimeksi tuli juuri se, jota mekin oltiin ajateltu jos poika meille tulisi! Noh, me pitäydytään silti siinä samassa nimessä, kun en ole enää paljoakaan tekemisissä tämän kyseisen naisen kanssa. Noh sitten eilen juteltiin naapurin kanssa, joka kertoi heidän sukulais lapsen nimeksi tulleen juuri sen mitä me oltiin ajateltu meidän mahdollisen tulevan tytön toiseksi nimeksi ja naapuri vielä tokaisi isoon ääneen "kauheen outo nimi, en ikinä antais" noh, meistä se on kaunis ja meillä se juurikin juontaa juurensa tuosta suloisesta nikkarikeijusta ja paljastettakoon se nyt, että se olisi Helinä. Ollaan miltei koko meidän seurusteluaika (6,5vuotta) leikitelty lasten nimillä ja ne on olleet jo pitkään tuolla takaraivossa, mutta nyt kun tätä lasta kovasti yritetään/toivotaan on nimileikittelyt jälleen pinnalla.
Mutta näin lopuksi, viikonloppuna infoilen, missä silloin mennään :)

4 kommenttia:

 1. Ei hitsi miten pieniä mutta ärsyttäviä nimijuttuja. Meillä mennään tosi samassa tahdissa! Tänään on kp19ja ovistikut näyttivät vihdoin plussaa! Inssi on meillä huomenna, kääk! Kp13 folli oli sen 11mm ja jos se kasvaa oletettavasti 2mm/päivä niin nyt olis 23mm (viimeks ovis oli n. 22mm). Toivottavasti teillä olis plussaperjantai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, paljon onnea ja tsemppiä inssiin! Ja toivottavasti meilläkin olis onnekas perjantai ;)

   Poista
 2. Toivotaan, että ovulaatio tulisi luonnollisesti, ja jos ei niin Pregnyl hoitaisi homman kotiin!

  Nimien miettiminen on kyllä hauskaa ja hankalaa hommaa. Meitäkin on aina välillä jännittänyt, että lähipiirissä joku antaa lapselleen just sen meidän suosikkinimen!

  Teidän blogia ei muuten voi kommentoida yhtä helposti kuin muita Blogspot-blogeja, jos ei itsellä ole blogia samalla alustalla. Oletteko tarkoituksella jättänyt nimimerkki+osoite-vaihtoehdon pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan, ainakaan vielä ovis ei oo tullut, no huomisaamuun asti aikaa...Ja ei olla, oon aika tumpelo tän blogin kanssa, kun käytän tätä vaan kännykällä, kun ei omisteta tietokonetta enää :( tarvii katsoa..

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...