perjantai 6. toukokuuta 2016

+ vai -?

Eilen illalla rupes olemaan ovislimojen tyyppistä vuotoa ja rupes suoraan sanoen vi##tuttaan! Mulla taitaa kierto olla pahemman kerran sekasin!! Ja mä uskon, että mulla on pcos tyyppiset munasarjat, vaikka ensikäynnillä sanottiin muuta, eihän tää nyt jumalauta ole normaalia! Nyt mennään jo kp43... Ps. Anteeks kielenkäyttö, oon vaan niin pettynyt..pettynyt siihen, että miks meillä ei mikään koskaan mene niinkuin suunnitellaan..

8 kommenttia:

 1. Heippa, ikävää että kierto sekoilee:( Testasitko pregcheckillä? Aika vahvaa plussaa tuo näyttäis. Ite en saanut noin vahvaa viivaa pregcheckiin, vaikka CB näytti myös hymynaamaa.

  Jaksamista kiertosekoiluun! Toivottavasti asiat lutviutuisi.

  -Lempi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testasin one step liuskalla, cb:n digistestikin kaapista löytyy, mutta sen jätin testaamatta kun liuskakin jo noin vahvistu, huoh!

   Poista
 2. Oletteko puhuneet klinikalla, josko suoraan ivf olisi lääkärin mielestä vaihtoehto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla, mutta itse olen sitä ajatellut nyt ehdottaa, kun inssiin näyttää niin vaikealta päästä. Noh, katotaan maanantaina, et mitä lääkäri sanoo.

   Poista
 3. No jopas jotain! Jos katsoo asian aurinkoista puolta; onhan se aika hyvä juttu, et pitkä kiertokin nostaa LH-tasoja ja ovis on mahdollinen ;) Mulla ei ollut tietoakaan edes haaleista viivoista kun kierto oli yli 45. Teroluteilla saatiin kiertoa kyl kohilleen, mut menihä siinäkin aikaa muutama kk. Ymmärrän kyl et turhauttaa.

  Musta ivf ois aika suuri harppaus, vaikka itsekin oisin sitä kaavaillut jo 3 inssin jälkeen. Luulis et sen sortin troppeja ois tarjolla, et kevyemmälläkin kaavalla kiertoon saa rotia ja inssiinki pääsee. Toki jos mietityttää, niin voihan sitä tehdä välisoiton klinikalle, kertoa myöhäisoviksesta ja tarkistaa oisko tulevassa lääkityssuunnitelmassa näillä tiedoilla tarkistamista..? Pyllystä sanoa klisee, mut maltti on valtti ja inssikin onnaa paremmin kun olosuhteet/ajoituksen saa kohilleen. Joskus siihen menee muutama turhautumisentäyteinen kierto :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo jotenkin kyllä vaikuttaa, että ilman teroluteja en minäkään näytä pärjäävänn. Tammi-helmikuun ajan kerkesin niitä popsimaan, mutta ensikäynnillä lääkäri halus ne lopettaa ja et kokeillaan tehä inssi luonnonkiertoon ja huonolta nyt näyttää. Pelkään, että terot huonontais onnistumisprosentteja? Noh, eiköhän kaikki asiat järjesty, kuten tapana on sanoa :)

   Poista
 4. Äsken tein vielä cb:n testin ja siellä hymyiltiin niin leveesti!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...