maanantai 9. toukokuuta 2016

Hoitosuunnitelman tarkistus

Soitin tänään klinikalle tuosta perjantaina tulleesta oviksen bongauksesta sekä siitä,  että kuinka pitkällä tässä kierrossa jo mennään. Hoitaja/kätilö puhelimessa lupasi toimittaa tiedon meidän omalle hoitavalle lääkärille ja että sieltä päin soitellaan takaisin,  mikäli muutoksia olisi tiedossa. Tunnin kuluttua tästä puhelin soi. Letrozolit tuplaantui ja ultraa aikaistettiin kp8-10 väliselle ajalle, joissa sitten mietitään, että tarvitaanko ollenkaan pistoshoitoja. Pyydettiin myös heti aloittamaan terolutien syönti kymmeneksi päiväksi,  jotta vuoto alkaisi sitten varmasti tulla. Onneksi tätä lääkettä löyty vielä kaapin perältä :) Ja tuli taas niin hyvä mieli! Jospa me nyt päästäis yrittämään inssiä!

6 kommenttia:

 1. Hyvä, sillälailla. Kannattaa vastaisuudessakin olla aktiivinen klinikan suuntaan jos asiat mietityttää. Sieltä sen vastauksen ja ratkaisun saa nopeiten ja taas mieli keventyy :)
  Tsemppiä ja toivottavasti seuraavassa kierrossa pääsette yrittämään.

  VastaaPoista
 2. Jep, ihan totta! Toivotaan parasta :)

  VastaaPoista
 3. Mulla myös kierrot olivat viime vuoden lopulla pitkiä, pisin taisi olla kerran 50 päivää. Pelästyin tuota ja ajattelin, että jotain outoa tässä täytyy olla. Myöhemmin huomasin, että stressi oli syynä ylipitkiin kiertoihin. Klinikalla ultrassakaan ei löytynyt mitään poikkeavaa. Nyt ainakin toistaiseksi ne ovat taas ihan kunnossa. Tsemppiä, toivottavasti pääsette pian inseminaatioon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks on kiertosi nyt kunnossa :) itse olen tässä miettinyt, että syy pitkiin kiertoihin saattaa olla muniksien superhidas kasvu, noh onneks näihin löytyy lääkkeitä avuksi. Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan :)

   Poista
 4. Onko sulla alunperin määrätty noita teroja vaan siihen luteaalivaiheeseen tueksi vai kiertoja lyhentämään? Oon lukenut netistä niin monia erilaisia käyttötarkoituksia tuolle terolutille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiertoja lyhentämään, kun tuppaa olee niin pitkiä. Teroja käytettäessäkin kuitenkin yli 30pv kestävät kierrot.

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...