maanantai 12. syyskuuta 2016

Kolmas yritys ja oireet on "oireeton"

Maanantaina 5.9 valmistauduttiin heti aamusta menemään folliultraan. Leukani loksahti kuitenkin aamulla auki tehdessäni ovulaatio testiä ja päästin suustani sanat "ei voi olla totta!" Oli vasta kp10 ja cb:n testi hymyili. Tää tuli kyllä ihan puskista! Noh, folliultra muuttuikin yllätys inseminaatioksi. 1 folli oli jo huiman 22mm kokoinen ja limat niin hyvät, kuin vaan voi olla. Lääkärillekkin hymy nousi kasvoille ja hän sanoi, että "nyt on hyvät mahdollisuudet onnistua." Ja myös meistäkin siltä tuntui. Pregnyl pistettiin taas tukemaan follin irtoamista.

Tässä yrityksessä oli eri luovuttaja, sekin loi toivoa. Ja tää yllätys inssi loi myös toivoa siitä, että nyt tän on tarkoitus onnistua.

Nyt elellään dpo7 ja kyllä...mä olen jo heittänyt kaiken uskon,toivon jo pois. Mulla ei ole mitään erityisiä oireita. Mitä nyt muutamana yönä olen herännyt vessaan, jota en tee ikinä, mutta luulen lugesteronin tämän aiheuttavan. Rinnat ovat turvonneet, mutta ei laisinkaan kipeät. Viikonloppuna töissä olin todella herkkä ja rupesinkin pariin otteeseen itkemään. Ja muka janoa on ollut, mut nyt ei enää janota, ei ole edes nälkä.

Ja nyt tuntuu, että pms-oireet ovat täällä. Odottelen vaan nyt kuukautisia.
Me tullaan jäämään taas kuukaudeksi tauolle hoitojen suhteen, nyt on niin stressaavaa, L:n äitikin on joutunut sairaalaan. Sekin masentaa. Ehkä tämä stressikin estää raskautumisen?

Meillä on enää rahallisesti varaa vain 1 inssiin ja meidän yritykset ovat sitten siinä, jos ei neljännelläkään yrityksellä onnistuta. Toivomme kuitenkin parasta.

10 kommenttia:

 1. Nuo oireet kuulostaa kyllä niin tutuilta, etten vielä ihan heittäis kirvestä kaivoon :) Mähän en olis uskonut raskauden alkaneen vielä dpo 14:stakaan, että ehkä teilläkin on jo pieni yllätys matkassa ;) Pidän teille kovasti peukkuja pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai toivoa on niin kauan, kunnes kuukautiset alkaa. Oon vaan aina itseäni kohtaan tosi negatiivinen :D kiitos peukuista, niistäkin tuli nyt itku :')

   Poista
 2. Oi, yllätysyritys! Ihan parasta, olosuhteet kuulostaa niin hyvältä, toivon todella että onnistutte<3 Jaksamista myös vaikeuksiin!

  VastaaPoista
 3. peukkuja ja jaksamista :) täälläkin viel jännätään, hetken aikaa..

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, toivotaan että tämä kerta olisi teille se onnistunut!

  VastaaPoista
 5. Hauska, että pääsitte yllättäen inssiin! Pidetään peukkuja, että tällä kertaa tärppäisi. :)

  VastaaPoista
 6. Voi kun kuitenkin olisitte onnistuneet! Mä niin tiedän tuon rahasta johtuvan paineen ja muutenkin negatiiviset fiilikset. Tsemppiä! Toivotaan parasta. :)

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...