keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Hakemus postissa ja kirppiskiertelyä

Eilen muistettiin vihdoinkin laittaa kelan korvaushakemus hoidoista ja lääkkeistä postiin. Toivottavasti sieltä jotakin tulisi takaisin päin. Lääkäri ei ainakaan epäillyt ollenkaan, että etteikö niin kävisi. Osaakohan kukaan sanoa, että kauankohan suunnilleen mahtaa kestää, että saa sieltä vastauksen?

Mun pikkusisko oli eilen meillä kylässä. Käytiin kiertelemässä kirppiksiä ja tietenkin katseeni ja käteni hamusivat vauvanvaatteita. Onneksi nyt oli tarjonnassa lähinnä loppuunkäytettyjä suoraansanoen lumppuja suurella hinnalla. Tuntuu, että täällä päin kirppiksillä pyydetään tavaroista/vaatteista ihan järjettömiä hintoja. Kerran näin jopa sellaisen koristenuken, jolta puuttui toinen käsi ja sen hiukset oli leikattu pois ja kasvot kuulakärkikynällä tuhritut ja hinta oli 5euroa, siis _VIISI_EUROA!!! Ihan järjetöntä.

Nyt ollaan tietoisesti oltu hiljaa folliultrista yms. Mutta sen verran voin paljastaa, että hyvillä mielin mennään eteenpäin ja aloitan perjantaina lugesteron kuurin 200mg 1kapseli aamulla ja toinen illalla. Jännintä oli tuota lääkepakettia lukiessa että sitä käytetään lääkärin määräyksestä joko nieltävänä tai alapäähän työnnettynä (kuulostipa tyhmältä :D ) ja minä käytän lääkkeen jälkimmäisessä muodossa. Kummallakin ottotavalla on täysin eri tarkoitukset. Toivottavasti tämä toisi meille onnellisen lopun. :)


4 kommenttia:

 1. Suosittelen sitten käyttämään lugejen kanssa pikkuhousunsuojaa :D Siitä 200g annoksesta valuu aika paljon sitä mähmää. Mutta lääkkeen laitto ei ole yhtään vaikeaa, vaan se sujahtaa ihan helposti sisään :) Toivottavasti teilläkin käy nyt tärppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, mietinkin et mahtaako tulla juuri tollasia "sivuoireita" :D toivossa on aina hyvä elää tuon tärpin suhteen :)

   Poista
 2. Kun kaikki ko.hakemukset käsitellään keskitetysti Kuopiossa, niin ei siinä kauaa nokka tuhissut. Muistaakseni mulla vastaus ropsahti postilaatikkoon viikossa-parissa ja samana päivänä rahatkin oli jo tilillä. Yllättävän nopeesti hoitu, kun hakemukset liitteineen on kunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika nopealta aikataululta kuulostaa, ajattelin et menis ainakin 1-2kk :D

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...