keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Virallinen testipäivä

Dpo16, tulos ei yllätä. Ihmeitä ei sattunut, sen kyllä tiesinkin. Nyt alkaa tauko ehkä kuukauden...ehkä jopa enemmän. En tiedä. Nyt on tunne, että pitää keskittyä muihin juttuihin.
Ps. Kirjoitin joskus, että pistettiin Kelaan korvaushakemus vetämään. Vastaus tuli vain lääkkeistä! Sanallakaan ei mainittu hoidoista mitään? Ei ees sitä että ei korvattaisi. Tuleekohan siitä erikseen joku ilmoitus? 

8 kommenttia:

  1. Voi harmi :( toi on niin kauhee tunne ku tekee digi testin ja sanat piirtyy siihen... mut toisaalta tuon jälkeen ei tarvi ainakaan miettiä voisko silti.. Ompa outoa ettei sanallakaan ole sanottu ! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä itse tykkään mm.cb:n ovistesteistäkin kun tulee selkeesti joko hymynaama tai ympyrä, tosin käytän myös siinä samassa ihan näitä perus tikkutestejäkin, kun pelkästään niihin tikkuihin en osaa luottaa. R-testeinä oon käyttäny tikkuja, mut tän ns. "virallisen" teen digitesteillä :D

      Poista
  2. Toivottavasti ne menkat nyt sitten pian jo alkaisivat niin ei tarvitsisi piinailla pidempään. Mullakin ekassa yrityskierrossa luget siirsi menkkoja kolmisen päivää ja jatkuva negojen testailu kävi rankaksi henkisesti.
    Tokassa ja kolmannessa yrityksessä lugeja ei sitten käytettykään, kun lääkäri vaihtui ja oli sitä mieltä, että mun liuteaalivaihe on ihan tarpeeksi pitkä vaikka jäisikin 12vrk mittaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muutenkin niin epäselvä kierto, et en tiedä tarkkaa miten mulla ne menee, nyt on kp26. Mut ovulaation perusteella pitäis kyllä ihan kohta tulla. Pelkään jo nyt, et mussa on jotain muutakin vialla kuin vaan tää ovulaatiohäiriö. Viimeks mulla oli luteaalivaihe jostain syystä vaan 9pv, luulen et siks nyt luget määrättiin, muuten toi luteaalivaihe on vähän turhankin pitkä....

      Poista
  3. No joo, ymmärrän kyllä kun toi 9vrk on jo lyhyt. Mulla on aina ollut 12-15vrk, eka lääkäri vain oli sitä mieltä, että melko usein jää tohon 12vrk, että sietäs olla pidempi (olin testannut oviksia puolisen vuotta ennen ekaa inssiä niin oli kierron eri osuuksien pituudet tiedossa).
    Kannattaa ehdottomasti jutella klinikalla sun ajatuksista juurta jaksain.

    Meillä on tuttavat, joilla oli myös ovisongelmia ja kolme koettua negaa erilaisilla lääkeavusteilla. Sitten meni kierto ihan sekaisin ja lopulta oikean lääkityksen ja sen myötä kierron selkeyttäiseen meni puolisen vuotta, mutta lopulta inssejä ei tarvittu kuin enää yksi lisää oikealla lääkityksellä, jotta viimein tärppäsi.
    Siinä sitten laitettiinkin peliin kaikki hormoniavusteet lopulta.

    Tsemppiä ja uskoa matkaan! Kyllä se onnistuu vielä, aivan varmasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy puhua ja haluisin ehkä yrittää sitä jos sais kasvatettua kaks follia. Se jää nähtäväksi. Kiitos tsempeistä :)

      Poista
  4. No voi höh, kun vaikutti jo niin hyvältä :( Mites muuten meinaatko jatkaa lugeja kunnes vuoto alkaa vai lopetitko niiden ottamisen nyt kun testi näytti negaa?

    VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...