sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Rv 6+3

Aika etenee....hitaasti! Odotan tulevaa perjantaita, kun kuuta nousevaa, jotta me päästäis varhaisultraan L:n kanssa katsomaan onko tuolla ketään?
Aluks tein varmaan hysteerisesti raskaustestejä, kun ei mulla mitään oireita pahemmin ollut, rintoja lukuunottamatta. Ja aina ne kaks viivaa tuli.. :) ja mitä oireisiin nyt tulee, niin rv 5+6 alko pahoinvointi! En oo oksentanut, mutta ei se kyllä ole kaukanakaan ollut. Aamusin ällöttää ruoka ja tätä jatkuu ajoittain pitkin päivää. Ja kahvi, hyyyi! Sitä ei voi enää kuvitellakaan juovansa. Ja nyt 6+1 alkoi väsymys, ai kamala! Ihan kestokrapula! Mut jollain kierolla tavalla mä nautin näistä oireista, se kertoo toivottavasti siitä, et mun vatsassa kasvaa pieni ihme sykkivällä sydämellä <3 Ajoittain vihloo menkkamaisesti, mut tänään tuli kunnon vihlasu oikean puolen nivuseen, et itku tuli melki, oisko voinu olla jo liitoskipua? Ainut mitä en itselläni huomaa, on pissalla juoksu useammin, mun mielestä se ei oo lisääntynyt.. paitsi ehkä tänään? Jännää.

Mä jäin perjantaina raskaudesta kiinni työpaikan tyky-päivässä! Ekaks epäily lähti siitä, kun sanoin lopettavani yövuorot ja sit yks rohkein kysy "ootko pieniin päin, kun sun vatsasta vois niin päätellä?"
Tää oli rohkee veto/kysymys senkin puolesta, et oltiin just oltu syömässä buffet ruokaa :D mut joo, myöntävästi vastasin, mutta huomautin vatsan olevan vasta turvoksissa, koska vasta alussa mennään. Mut kieltämättä, mun vatsa on jo niin turvoksissa myös päivisin, et pian mun talvitakki menee varastoon ja tarviin uuden.

Mun yhdeltä ystävältä ollaan saatu pussillinen pieniä vaatteita, outoa roudata niitä kotiin, koska eihän me olla vielä ees ultrassa käyty! Ja sit ostettiin ite yks haalari kirpparilta! Nyt tää shoppailu loppu, paitsi et mamma toppahousut piti ostaa, koska tavikset ei yksinkertaisesti mahdu ja ne saavat pahanolon lisääntymään. Seuraava konkreettinen ostos tapahtuu vasta nt-ultran jälkeen.

Meillä on eka neuvola aika 12.12 ja ensimmäinen neuvolalääkäri 15.12 onko kokemusta, et ultraako neuvolalääkäri? Tiedän, et meidän neuvolasta nuo vehkeet nimittäin löytyy.

Nyt kun ei okseta, oli pakko tarttua tuumasta toimeen ja tilata kotiovelle pizzaa! Mut nyt hyvää viikonlopun jatkoa :)

10 kommenttia:

 1. Voi onpa ihana kuulla teistä <3

  VastaaPoista
 2. Voi apua meillä molemmilla perjantaina jännä päivä!!! <3 vitsit tuut heti kertoo mitä sinne kohtuun pikkuiselle kuuluu!!

  Toi pahoinvointi on ihan hullua, mäkään en oo oksentanut mut kyllä aika harkiten joutuu syömään. Paahtoleipä on hyvää nyt :D

  Paljon tsemppii nyt sinne!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, kääk! Tuun kyllä kertomaan heti kuulumiset kun pystyn, tsemppiä sinnekkin! <3

   Poista
 3. Heippa, uusi lukija joukossa :) Onnea hirmuisesti matkaan! Minäkin aloin kirjoittamaan blogia vauvahaaveista - tervetuloa kurkkaamaan http://toivesinusta.blogspot.com Jään seurailemaan matkaanne!

  VastaaPoista
 4. No vielä pari päivää! Mäkin täällä sit kärkyn joten tuu sit pian kertomaan mitä ultrassa selvis:D
  Meillä oli myös neuvolalääkärillä ultrausvehkeet ja ultras kyllä. Tosin laitteet oli vähän vanhemmasta päästä eli ei kovin tarkkoja. Sykettä ei varmasti kovin aikaisin olis siis näkynyt eikä sukupuolta voinut edes arvuutella kun 36. viikolla käytiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuun kertomaan, jännittää niin kamalasti et huhhuh!

   Poista
 5. Saako kysyä miten pitkä olet? Koska mulla ei näy vielä yhtään mitenkään. Korkeintaan paino noussu kun oon alkanu syömään säännöllisemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Huomasin vasta nyt kommenttisi. Mutta olen 168cm pitkä. Ja näin jälkikäteen ajateltuna se turvotus varmasti näkynyt vain minulle, en usko että kukaan älyäisi alkuraskauden turvotusta oikeaksi raskausvatsaksi, tai mistään sen tietää :) -Nipsu

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...