perjantai 9. joulukuuta 2016

Varhaisultra

    Varhaisultra on nyt siis takana päin. Tätä päivää on odotettu! Jännitti niin hirveästi ajella klinikalle ja odottaa vuoroa, koska pian saisimme tietää, että onko meille oikeasti heinäkuussa tulossa vauva.
     Huoneeseen mentäessä lääkäri kyseli vointia ja kertoi olleensa iloinen, kun sai kuulla positiivisia uutisia. Sit ruvettiin ultraamaan. Pieni hassu piste siellä näkyy, onko se käärö?Lääkäri mumisi pitkään omiaan ja oli hiljainen. Oliko se mennyt kesken? Onko se tuulimuna?
    Sekunnit tuntui tunneilta, kunnes lääkäri sanoi "kyllä, onneksi olkoon" käärö vastaa viikkoja 6+6 ja pituutta huimat 8,8mm sitten lääkäri näytti pienen sydämen joka jyskytti hurjaa vauhtia! Ääniä ei kuitenkaan kuunneltu, mutta kuuluiskohan ne edes vielä? Mutta pääasia, että vahva syke löytyi. Istukan alla on pienenpieni hematooma, joka saattaa vuotaa pois ja tätä ei auta pelästyä (ai ei vai!) ja näkyipä siellä myös viitteitä siitä, että ihmisalkuja on ollut kaksi, mutta se oli keskeytynyt jo aikasemmin.
     Kyyneleitä ei vielä ultratessa tullut. Sitten sain mennä pukemaan takaisin housut. Ja kun vielä hetki puhuttiin lääkärin kanssa, sitten se itku tuli! Meidän käärö <3 Kuulemma jos näin vahvat sykkeet löytyy, niin kuuluu siihen prosentti määrään, jotka sen lapsen yleensä syliin asti saa. Ja huomauttaen, että riskit on tietenkin vielä olemassa, mutta kaikki on nyt niin hyvin kuin vaan voi olla <3 Ens maanantaina olis sit seuraavana eka neuvola!
    Pieni ihmisalku <3

12 kommenttia:

  1. Ihania uutisia :) Olen niin onnellinen teidän puolesta <3

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa! Melkoisen tunnemyrskyn vallassa varmasti siellä ollaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, ei sitä vieläkään oikein tajua, että mun sisällä kasvaa ihminen :D

      Poista
  3. Jee jee jee! Onnea! Ihania uutisia:) Toivottavasti mekin saadaan muutaman viikon päästä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyl lohduttavaa tietää, että raskaus on todellista ja on siellä missä sen kuuluukin olla. Eiköhän teillekkin hyviä uutisia tule, seurailemaan jään :)

      Poista
  4. voi ihania uutisia ! onnea vielä niin kovasti <3

    VastaaPoista
  5. Ihanaa Nipsu, mahtavia uutisia!!! <3<3 me mennään näköjään ihan synkassa viikkojen kanssa !!!! Jännää :)

    Ihanaa viikonloppua sinne tulevalle äiskälle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kiva kun on joku jonka kanssa jakaa näitä kokemuksia, kun samoissa viikoissa astelee. Äiskä :') ihmeellistä! Hyvää viikonloppua sinnekkin hurjan paljon, äiskä :) <3

      Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...