tiistai 19. syyskuuta 2017

Neuvolalääkäri nro2

Ihan melkein unohtu kirjoittaa kuulumiset eilisestä neukkutohtorista! Kaikki kuitenkin hyvin, niin kohdunsuulla kuin masussa. Vauva oli taas ultrahetkellä unelias, kunnes hieman raapi päätään, ihan kuin olisi kovasti pohtinut jotain. Meiän vauva <3 lääkäri kuitenkin määräs vielä varmuuden vuoksi viikoksi eteenpäin saikkua.

Kyselin samalla tehdäänkö vielä rakenneultrassa kohdunsuun tsekkausta, koska kyseisestä ultrasta viikko ja me lähdettäis etelään. Lääkäri hieman pöllästyneenä sanoi "ei yleensä katsota, ellei siihen ole jotain syytä, onko sinulla ollut taipumusta ennenaikaiseen aukeamiseen?" No ei oo ei, eipä ole kyllä lapsiakaan.. ihan oman mielenrauhan vuoksi vaan tätä ajattelin, no ehkä mä kysäsen tätä asiaa sitten siellä ru:ssa uudestaan. Mua varmaan kohta pidetään jo luulosairaana :D Rakenneultraan ei ole muuten enää kuin vaan alle 4viikkoa! Ja alle 3viikkoa ja puoliväli saavutettu, Wau!

Eilen näin L:n siskoja, joista toisen sanoja lainaten "valtava maha sulla"- Ai onko? Minusta se ei kasva yhtään :D kai tolle masun kasvulle sokeutuu. Hassua, että meiän senttisintti jo kuulee. Liikkeistä sen verran, että välillä tuntuu kevyttä hipsuttamista <3 kunnon potkuja odotellessa. :)

Hyvää viikon jatkoa!
T. Nipsu ja sintti rv17+2

3 kommenttia:

 1. Hyvä kuulla, että kaikki menee hyvin! Mihin päin ootte muuten lähdössä reissuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me lähdetään Espanjaan, Lanzarotelle :) tää on niinku meidän häämatka :)

   Poista
 2. Hienoa, että teillä on sujunut kaikki hyvin! <3
  Meillä elämä jatkuu, hoidot on mielessä, mutta onneksi on muutakin elämää tässä viime aikoina ollut niin ei aina päällimmäisenä mielessä :)

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...