torstai 28. syyskuuta 2017

Neuvola nro3

Jee, tällä kertaa päästiin meidän omalle neuvolatädille. Hän on niin mukava! Samalla siellä oli myös harjoittelija, jonka tietenkin annettiin osallistua meidän käynnille.

Tällä kertaa taas katsottiin hemoglobiini ja olin aivan varma, että se on laskenut, mutta eipä oikeastaan, se oli nimittäin 142! No hyvä, että se on hyvä :)
Verenpaine tuttuun tapaan hieman alhainen, mutta ei pahasti. Pissanäyte ok.

Juteltiin hieman myös tästä mietityttäneestä adoptioasiasta ja hoitaja kertoi auttavansa niin paljon kuin pystyy ja kertoo ensi kerralla kenelle me soitetaan täällä meidän pikkukunnassa sitten kun aika on. Asia ei oikeestaan enää ”ahdista” kyllä kaikki selviää aikanaan. Hoitaja kertoi, että haluaa senkin takia auttaa meitä ja ottaa myös asioista itse selvää, koska olemme ensimmäinen naispari hänelle joidenka mukana saa olla näin alusta asti.

Dopplerilla kuunneltiin vauvan sykettä ja se pyörii siellä ~130 hujakoilla. Senttisintti jumppaili hulluna ja potki dopplerin (anturia?) sen minkä kerkesi.

Mun vahva tyttöolo alkaa muuttumaan muuten ehkä pojaksi :D tai ei miksikään. Pääasia, että hän syntyy! Rakenneultraan aikaa enää 16päivää!!

                                                     Tossa hieman masukuvaa eiliseltä! Eli 18+3
Mutta nyt ei mulla muuta! Terkuin onnellinen odottaja ja senttisintti rv18+4! <3

6 kommenttia:

 1. Oi, ihana kuulla, että neuvolakäynti oli kaikkinensa noin loistava! ^^ Sillä on todella paljon merkitystä, kuka siellä pöydän toisella puolen neuvolassa on.

  Mutta en voi, kuin ihmetellä ja ihastella sun raskausmasua. Täällä tullaan reilut kaksi viikkoa perässä, eikä masua juuri näy. Toki etenkin illalla ja hieman isosti syötyäni pömpöttää, kun pituutta minulla on se hieman reilut puolitoista metriä, eikä ruoalle tässä yhtälössä oikein enää omaa tilaa löydy sisäelinten ja pikkuisen lomasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut nyt viimiset 2viikkoo nälkä 24/7 ja tossa välissä mietin, et vauvalla varmaan joku kasvuvaihe ja n. viikko sit huomasin et ”jumankekka, tää maha on oikeesti tullut esiin”. Itse en ennen raskautta täysin lautakaan ollut, mutta en myöskään mikään lihava :D eiköhän sullekkin pian masu tuu esiin <3 Ja hei, joskus joku on sanonut, et tytöistä vatsa tulisi myöhemmin esiin ;)
   Ja jos mä myönnän ei tuo masu ihan noin suuri aamuisin ole, mutta selkeä kumpu kuitenkin jo näkyy.

   Poista
  2. Mullakin on nälkä yltynyt nyt etenkin viimeisen viikon aikana ihan jäätäväksi. Voisin vain syödä syömästä päästyäni. Voi siis tosiaan olla, että se masu sieltä putkahtaa ennen kuin huomaankaan. :D

   En vain käsitä, miten pikkuinen mahtuu mun sisään, kun niin pienikokoinen olen (en siis kuitenkaan mikään langanlaiha oo, vaan täysin normaalipainoinen). En ole ihan varma, miten edes mun sisäelimilleni löytyy normaalistikaan omat paikkansa. :'D

   Poista
  3. Mun yks kamu on 146cm pitkä ja kyllä sinne pikkunen mahtu hyvin :D naisen kroppa on kyl niin ihmeellinen!

   Poista
 2. Awwwwww mikä masu<3<3 En kestä!!!!!

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...