maanantai 4. joulukuuta 2017

3/3

Tänään alkoi 29raskausviikko (28+0-28+6) eli viiminen kolmannes on alkanut, Ohhoh!

Edelliseen postaukseen viitaten, mä olen nyt saikulla ollu muutaman päivän. Huomenna jälleen neuvolalääkäri ja katotaan, että mitä hän mulle kirjottelee.
Viime viikolla töissä kun olin kollegani kanssa vuodepessyt reilu 100kg painavan ihmisen olin niin kipeä! Vasempaan kylkeen sattui ja en pystynyt kuin istumaan ja siinä hetkessä totesin, että ei tää työ vaan oikeesti enää ole mulle hyväksi. Vanhustyö on oikeesti hullunraskasta, eikä meitä ole vuorossa kuin kaksi hoitajaa ja mä en voi vaatia, että mun arvokkaat työkamut juoksee mun istuessa, se vaan ei ole okein. Reilu 5viikkoa olis töitä edessä, mutta mä veikkaan, että N:n työt on taputeltu nyt.
Silti mä koen jotenkin syyllisyyttä siitä, että en mene töihin? Mutta sitten taas raskausaika on niin ainutlaatuista ja tää saattaa olla mun eka ja vika kerta kun saan kokea tän kaiken, töitä mä kerkeen tekemään vielä montakymmentä vuotta! Vauvan hyvinvointi on mulle/meille tärkeintä.

Muuten täällä menee hyvin. Yritin tänää aamulla videokuvata mun mahaa, kun sintti mylläs kovasti ja vatsa heilu puolelta toiselle. No voitte arvata miten kävi? Kun painoin ”nauhota” se hytkyminen loppu heti, kuin seinään! Okei, sintti ei vaan halua todistusaineistoa jäävän äidin puhelimeen hänen jumppahetkistään. L piti päätänsä mun masun päällä viikonloppuna ja sintti potkas äiskää korvaan oikein kovasti ja monta kertaa :D Nyt tästä on tullut jo tapa, että L kuuntelee vatsan läpi vauvaa ja sanoo ”potkases nyt” ja sit sieltä ne potkut taas tulee. On tää aika vaan mieletöntä.

Meidän synnytyssairaala järjestää synnytysvalmennukset ja pitäis varmaan sinnekkin kohta varata jo aikaa, jos vaikka tammikuun alussa sinne menis.

Mut ehkä mä nyt lopettelen, hyvää alkanutta viikkoa.
4 kommenttia:

 1. Hihi, sielläkin on ramppikuume iskenyt heti kun kamera on otettu esiin :D Mitenhän ne muka aavistaakaan sen, kun mullekkin käy aina noin :D
  Onko muuten teillä vaimosi pystynyt kuulemaan vauvan sykkeen masun päältä? Olikohan se just tuossa preglife appissa, kun luki jollain viikolla, että puolison olis muka mahdollista kuulla vauvan syke, jos se sattuu olemaan oikeassa asennossa :O Me ei olla vielä kokeiltu, mutta kuulostaa aika uskomattomalta :D
  Oikein ihanaa loppuraskautta sinne ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kans olin ihan yllättynyt, että vois kuulla sykkeen vatsan lävitse, mut ei meillä ainakaan oo onnistunut. Ja mulla on kuitenkin edessä toi istukka niin uskon sen olevan ehkä mahdotonta? Mut kerro toki sit jos teillä onnistuu toi kuuleminen! :)

   Poista
 2. Hahah joo ne potkut ei kyl tuu koskaan silloin kun niitä "tilaa" 😂

  Teit oikean päätöksen. Raskaus on kaikkine puolineen niin arvaamatonta ja ainutlaatuista, että ei kannata yhtään leikkiä terveydellään 💜

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...