torstai 1. huhtikuuta 2021

Mutkia matkassa

 Edelliseen postaukseen nyt vähän jatkoa. Mä tosiaan nyt sit irtisanouduin vakityöstäni ja tartuin puolen vuoden määräaikaiseen työhön, palkkakaan ei laskenut niin paljoa, että tuntuisi mikä oli positiivinen yllätys... ja hoitajana töitä riittää. Tarkoituksena mulla olis hakea nyt vihdoinkin ensi tammikuussa kouluun! 

No se työelämästä, muuta positiivista tänne ei sit kuulukkaa. Päätettiin nyt kuitenkin yrittää, kun työpaikka muutos tuli varmaksi. Mutta yritykseksi se jäi. Kp3-7 popsin letrozoleja 5mg/pvä. Kp12 oli folliultra ja limakalvo oli hyvä 9mm ja munarakkuloita oli aika paljon, kookkain ~11mm luokkaa. Lääkäri tässä kohtaa määräs menopur 75IU ja kp15 olisi sit seuraava ultra aamulla + mahdollisesti inseminaatio iltapäivästä. Kaksoishormoni-testi on tässä nyt hymyillyt muutaman päivän tai siis hymyileviä kasvoja vilkuttanut. Menopurin pistämiset sujui hyvin. Tänään tosiaan on tuo kp15 ja folliultrassa ei juuri mitään muutosta, toki hieman kasvaneet, mutta tilanne epäkypsä. No mitä lääkäri sanoo... ”ovulaatio mahdollisesti tapahtuu la tai su ehkä jopa maanantaina... YHDYNTÄÄ kannattaa harrastaa nyt viikonloppuna, riskinä toki on monikkoraskaus, tilanne on muuten hyvä” 

Ööööö.. olin suu auki (maski naamalla) ja sain kysyttyä sitten, et miten yhdyntä ja inseminaatio liittyvät millään tavalla yhteen?!? Sitten lääkäri huomasi virheensä. Ja mulle tuli olo, et onko se lääkäri nyt missään kohtaan oikeesti tajunnu mikä on homman nimi ja ottanut selvää hoidettavasta potilaastaan. Hän on mulle kuitenkin jo kaksi inssiä tehnyt :D No uusi suunnitelma. Inssiä ei voi tosiaan tehdä. Tänään on liian aikaista ja ensi tiistai vasta seuraava arkipäivä ja silloin liian myöhäistä. Heippahei vaan yli 500euroa tälle kierrolle, kun ei saanut edes mahdollisuutta :(  vaikka ei tää lääkärin vika ollut, kierto nyt vaan meni näin. 

Meitä esikoisen aikaan hoitanut lääkäri on palaamassa klinikalle, voin kertoa, että lääkäri vaihtu häneen nyt. Mun puoliso ei ole pitänyt tästä nykyisestä ollenkaan ja nyt tuon argumentin jälkeen multa meni kans into asioida hänen potilaanaan. Ensi kuussa olisi mahtavaa yrittää, mut mun työpaikka vaihtuu just toukokuun alussa, niin en tiedä miten onnistuu vai jäädäänkö suosiolla tauolle... pitkälle.. saas nähdä. 

2 kommenttia:

  1. Testaatteko nyt kumminkin ovulaatiota, jos tuurilla osuisikin plussa ma ja inssi mahdollinen tiistaille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiistai olisi kp20 ja lääkärin mukaan inseminaatiota ei kannata enää niin myöhään tehdä. Mutta ajattelin testata vielä maanantaina itse mitä testi näyttää, mutta uskon että tää kierto oli tässä. Tänään en oo testannu, mut omat tuntemukset ollut, että ovulaatio on tänään tapahtunut.

      Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...