tiistai 8. joulukuuta 2015

Kirjoitanko vai enkö?

Oon miettinyt todella paljon tän blogin kirjoittamista. Olen joskus julkaissut jotakin, mutta heti seuraavana päivänä poistanut. Lähinnä miettinyt, että löytäisikö tätä blogia kukaan? Kiinnostaako ketään?

Olen iältäni 20+ nainen ja kihloissa tyttöystäväni kanssa. Olemme olleet yhdessä melkein 6vuotta. Syy miksi haluaisin kirjoittaa blogia on se, että haaveissa meillä on vauva<3 Tähän "leikkiin" olisi tarkoitus ryhtyä keväällä 2016 klinikalla.

Kävin muutama viikko sitten yksityisellä gynekologilla tarkastuttamassa lähtötilanteen. Sillä kuukautiseni ovat epäsäännölliset nuoresta iästäni huolimatta. Kysymyksiini sain siellä pöydällä maatessani vastauksen: "pco tyyppiset munasarjat" eli monirakkulaiset munasarjat ja myöskin se, että keltarauhashormonia ei tuotu minulla normaalisti. Sain tähän terolut merkkisiä lääkkeitä, mutta edelleenkin odotan kuukautisten alkua, jotta kp15 voisin aloittaa näiden syönnin ja saada kiertoni mahdollisesti normaaliksi ja ehkä saattaisin jopa ovuloida.

Jospa jätän tämän tähän tällä kertaa. Katsotaan miten homma etenee :)

1 kommentti:

  1. "tervetuloa" tänne, ihana löytää uusia blogeja! :) Jospa saisit kuukautiset normalisoitumaan! :)

    VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...