tiistai 10. tammikuuta 2017

Ovismiikka

Päivä ennen uutta vuotta tuli vielä siteeseen hyytymä ja ovis näytti vielä tooosi vahvaa plussaa 30.12 ja ajattelin, että vieläkös kaavinta kutsuu. Noh tämän hyytymän jälkeen vuoto on loppunut ja saan elää ilman siteitä, jiiihaaa!! Oviksen testasin muutama päivä sitten negatiivisen toivossa (hassua näinpäin tällä kertaa) ja se toinen vahva viiva oli poissa, vihdoin saa odottaa kuukautisia.
Muutenkin kroppa tuntuu olevan taas normaali, ei satu minnekään. Unirytmi on palautunut tavalliseksi, kahvi maistuu taas, ruoat ei okseta. Oletan nyt siis raskaushormonin olevan poistunut kropasta.

Jotenkin helpottavaa, mutta silti niin surullista.

Tänään jopa muistin perua neuvola ajan, joka olis ollu 30.1 ja kysyttiin tarvitaanko me henkistä tukea. Olen kyllä yllättynyt, kuinka paljon siihenkin puoleen oltais apua saatu jos oltais tarvittu. Tämä on kyllä hieno asia, toivottavasti muillakin on ollut sama homma.

Mulla alkaa pian loma! Ja me mennään mm. Emma gaalaan helmikuussa!
Huhtikuussa toivoisin, että päästäis inssiin, jos ei niin ei se mitään, ei meillä ole kiire. Samaa luovuttajaakin löyty, mitä oltiin nyt käytetty, sitä on nyt varauksessa meille.

Tässä yks päivä töissä eräs työntekijä hehkutti ensimmäistä lapsenlastaan ja näytti kuvaa tästä pienestä tytöstä joka oli juuri syntynyt,  vastaukseni oli vaan "joo" ja vaihdoin aihetta. Auts, nyt kirpas. Vielä on näille asioille haavat aivan liian auki. Mutta, kyllä tämä tästä. Päivä kerrallaan :)

Muuten meillä menee hienosti! Mitä nyt tuo koiranpentu on tajunnut kissanhiekklaatikot ja käy siellä maistamassa kissansuklaata, parrikaadit ei enää estä, tänään täytyy saada siihen ovenpieleen portti, koska muuta paikkaa meillä ei ole laatikoille :D

Mutta nyt, hyvää tammikuun jatkoa :)

6 kommenttia:

 1. Ihana kuulla sinusta <3

  Hienoa kuulla, että apua ja tukea löytyy tarvittaessa läheltä, onneksi meidät km kokeneet ollaan otettu huomioon. Meitä kun on paljon, liian paljon.

  Ihan mahtavaa kuulla, että kroppa alkaa olla palautumispisteessä ja lomakin edessä. Päivä kerrallaan eteenpäin <3 ja kiva että saman luovuttajankin saitte tulevaa varten, sitten kun aika on.

  Paljon paljon jaksamista sinne ja ihanaa lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi avunsaanti on kyllä tosi upea asia ja että saadaan neuvolaan heti aika jos on tarvetta keskustelulle :)
   Ja kiitos jälleen sinulle/teille ja hyvää alkanutta vuotta :)

   Poista
 2. Ikävä lukea keskenmenostanne, kouraisi kyllä sydäntä :( Ihana että teidän henkiseen vointiin on kiinnitetty huomiota ja apua on tarjolla! Itseltäni ei vielä kertaakaan ole kysytty kuinka voin (takana 3 keskenmenoa), tai haluaisinko jonkunlaista apua. Olisin sitä kyllä moneen kertaan tarvinnut, mutta kynnys hakea apua itse on liian suuri. Jos minulle vielä jossain vaiheessa apua tarjotaan aion ehdottomasti ottaa avun vastaan, sillä tunne siitä että on viallinen ja huono ei ole poissa vaikka toistaiseksi taas raskaana olenkin. Toivotan teille paljon tsemppiä tulevaan ja voimia. <3

  P.s. Meillä sama ongelma kissanlaatikon kanssa :D Eikä koiraa pitele mitkään esteet kun oven takana on jotain niin makeaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, 3keskenmenoa! On varmasti kyllä ollut rankkaa! <3
   Outoa ja ihan kamalaa, että apua ei ole tarjottu, itse kyllä koen avun tarpeelliseksi siinä vaiheessa jos koskaan ikinä enää raskaudun ja sekin onni taas vietäisiin pois, toivottavasti tämä nyt oli vaan kertaluonteinen suru.
   Paljon onnea raskauteen! :)

   Poista
 3. Se on niin outo fiilis kun keskenmenon jälkeen on yhtäkkiä taas normaali olotilat. Se ihana raskaustila vaan päättyi liian nopeasti :/ Mutta hyvä kuitenkin, että olet nyt toipunut fyysisesti keskenmenosta. Pian jaksaa taas uskoa uuteen onneen :) Mutta hei Emma gaalaan! Vautsi, vähänkö siistiä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. todellakin raskaustila päättyi liian nopeasti, mutta onneksi en ole tän asian kanssa maailman ainut nainen ja täältä saa tukea :)
   Emma gaalassa oltiin viimeks vuonna 2010 ja yht'äkkiä sitä rupes miettimään, et onko siitä oikeestikkin niin kauan! Huh, aika menee nopeesti, mut onneks ite pysyy aina nuorena ;)

   Poista

Kun perheunelmista tuli totta

Taisi olla vuosi 2013, kun ensimmäisen kerran tutustuin pintaraapaisun verran blogeihin, joissa naisparit haaveilivat lapsesta. Olin tuolloi...