perjantai 3. helmikuuta 2017

Valoa!

Toissapäivänä tuli ensimmäisen kerran fiilis, olen nyt valmis. Valmis uuteen yritykseen. Se tunne tuli tuosta noin. Ehkä mun lomani on tehnyt tehtävänsä, oon vaan hengaillut kotona. Oon jopa leiponut ja tehnyt erilaisia ruokia (nää on asiat mitä vihaan yleensä ja en oo siinä hyvä.) Mut nyt oon nauttinut noistakin. Se tunne on ihana kun sun ajatukset on vaan ja ainoastaan siinä ruoan laitossa "paljos suolaa tonne meni, oho pistin vähän liikaa, ei se mitään" Sit nauru päälle. L tossa tokaskin yks päivä kotiin tullessaan, et mikäs leipuri musta on tullut, mut ei kuulemma pistä pahakseen kun saa maistella mun luomuksia :) Kaikista se on jopa tykännyt ;)
Oon lenkkeilly paljon ja jos vähän uskallan myöntää, ehkä oon hitusen laihtunutkin. Oon pirteämpi.

Eilen kävi mun kaveri lapsiensa kanssa meillä kylässä. Reilu 2vuotias sai kakkua ja katto piirettyjä ja meidän koriste-esineet sai kyytiä. Kynttiläalusen koristekivet lensi sohvalle. Mut sitä se on, elämää. Sit toinen lapsi on 10kk ikäinen mittarimato <3 häntä syöttelin. Ja salaa haaveilin, "meille suodaan vielä tämmöinen oma mittarimato"

Eilen illalla nukkumaan mennessä, alavatsassa pisteli. Sielä tapahtuu jotain, mutta mitä! Mun munasarjat varmaan yrittää puskea folleja, jotta saatais muijan kierrot etenemään ;) toivon niin. Mulla on ollut menkat viimeks lokakuussa! Hassua.

Huomenna on Emma gaala, mä niin odotan sitä!

Tästä on hyvä jatkaa, hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa kuulla, että valo tunnelin päässä on jo askeleen lähempänä <3

    Eiköhän se sun kroppa pikku hiljaa rupea taas rullaamaan ja kasvattelee kunnon folleja siellä :)

    Teidän oma mittarimato odottaa nyt vain oikeaa hetkeä saapua elämäänne <3

    Rentouttavaa viikonloppua jauhopeukalolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään on jo kp46 (siis jos kierto aletaan laskemaan tyhjennyspäivästä, jolloin vuoto alkoi) eilen tuli kyllä sellasia tuntemuksia, et kyllä kohta alkaa sideralli. Ps. Tuo menkkaimainen jomottelu toi niin mieleen alkuraskauden, jännä kuinka ne tuntuukin samanlaisilta!

      Poista
  2. Ihanaa kuulla että hengähdystauko on tehnyt hyvää kropalle ja mielelle. Pian kevät koittaa, valoa kohti mennään. Toivottavasti monessakin mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Jospa kevät tai alkukesä toisi mukanaan uusia mahdollisuuksia <3

      Poista
  3. Niin kiva lukea että teillä jo valoisampaa tunnelmaa! Palautuminen (loma ja kotona hengailu) tosiaan auttaa, ja keväälläkin on ehkä sellainen vaikutus. ^^ Mäkin toivon teille omaa mittarimatoa pikaisesti! <3

    VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...