perjantai 3. maaliskuuta 2017

Uusi alku

Tänään se päivä koitti ja keskenmeno on lopullisesti käsitelty, sillä täällä alko kp1!
Vuoto on jo heti kättelyssä tosi runsasta ja tietenkin kesken työpäivän menkat alko. Kerkesin ottaa onneks buranan, eli kivuiltakin säilyttiin. Letrozolit kyllä ajattelin ottaa kp3 lähtien vanhan tavan mukaan, ihan siis sen takia, että kierrot olis suht normaalit ja jos sit EHKÄ häiden jälkeen voisi sitä inssiä miettiä. Mutta en todellakaan halua nyt sitä mitenkään ihmeellisemmin suunnitella vielä, ettei sitten vaan taas tuu jotakin takapakkia. Nyt toistaiseksi blogi keskittyy vain hääjuttuihin ja nämä muut aiheet palaa kuvioihin, kun on sen aika.

 Ihanaa kun on uusia blogeja ilmestynyt, joissa vauvasta haaveillaan. Jospa mäkin saisin uutta luettavaa, kun valitettavasti me jäätiin asemalle ruikuttamaan, kun muut ovat onneksi päässeet ns. päätepysäkille tai matkalla sinne <3 sateenkaarevia blogeja ei enää juurikaan paljon ole (joilla yritystaival on vielä kesken) ja omat jutut pyörii lähinnä vaan samojen asioiden äärellä, ihme jos joku jaksaa enää edes lukea.

Ps. Tänään päästään tutustumaan livenä meidän hääpaikkaan.

Hyvää viikonloppua ❤

8 kommenttia:

  1. Hei jee, onnea ekasta kiertopäivästä! Onhan sitä odotettukin:D
    Hääpaikka näytti hyvältä, varmasti mainiot juhlat tulossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on odotettu, mä jo aattelin et ne ei ikinä alkais! Mut parempi myöhään kun ei milloinkaan. :)

      Poista
  2. Jeii! Back in business :) Nuo ekat menkat km:n jälkeen tuntuu jotenkin tosi helpottavalta, kun kroppa alkaa taas toimia normaalisti. Mulla tais olla viimesimmässä km:ssä ekat menkat melko niukat, mut seuraavat oliki sit kunnon tulvat :D Sori yksityiskohdista. Nyt suklaata ja buranaa nassuun, niin kyllä se siitä hellittää :) Hääjuttuja lueskelisin mielelläni lisääkin :P Mutta kyllä täällä vielä yritysjuttujakin seurataan silmä kovana. En ole sitten ainoa, jonka jutut toistaa vaan itteään ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä taannoin mulla tuli kyl tooooosi niukkaa vuotoa (pelkät pikkuhousunsuojat riitti) mut ite en osaa laskea niitä menkoiks, kun se vuoto oli tosiaan tosi niukkaa. Ja täältäkin tuli yksityiskohdat esiin, mut vaikee näitä asioita on kaunistella, Haha :D
      Hääjutuista aion kyllä jatkossa kirjoittaa jonkinverran, koska se on nyt se "the juttu".
      Ps. Kiitos kun seuraat! ❤

      Poista
  3. Oijee, KP1, warmly welcome!!! <3:) (hahhah oispa hauskaa joskus jollekin teinille joka kiroo menkkojaan kertoa, että joku päivä hän saattaa hyppii seinille sen kunniaksi kun ne alkaa :D)

    Hei nyt ilman muuta päivä kerrallaan ja häät ykkössijalle<3 mut hieno homma. Tästä lähdetään etiäpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin pitäis kertoo tai oikeestaan olen sanonutkin mun 17vuotiaalle pikkusiskolle, et sit kun elämä on kohdillaan kannattaa yrittää lasta mahd. pian. Meinaa mun siskolla kans on tosi epäsäännöllinen kierto (joo onhan se vielä nuori) mut mulla kans on aina ollut ongelmia menkkojen kanssa.
      Mut joo onneks nyt pääsi alottaa kaiken ns. alusta. :)

      Poista
  4. jes! hyvä et viimein alkoivat! Mielelläni jään seuraamaan teijän häiden suunnittelua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan kertoa niistä aina kun pystyy. Harmittaa ku en oikein pysty lisäämään kuvia tänne :( iphonella ei pysty ja tabletissa on niin paska kamera :D täytyy koittaa käyttää tota vanhaa puhelinta.

      Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...