perjantai 8. huhtikuuta 2016

Folliultra 2

Lähdin taas kukonlaulun aikaan ajelemaan kohti klinikkaa. L:n kanssa aavisteltiin, että inssi tuskin tässä kierrossa onnistuu ja meidän aavistukset meni nappiin, valitettavasti. Munarakkulat eivät olleet juurikaan kasvaneet maanantain ultrasta (kuuluisi lääkärin mukaan olla tällä hetkellä n.20mm tai enemmän) Päädyttiin siis siihen, että jätetään tämä kierto nyt suosiolla välistä, kun elellään jo kp15 ja munasolut edelleenkin niin pikkuset.
Noh, ei se mitään. Tarkoituksensa on jokaisella asialla, ehkä toukokuu on se meidän kuu?
Seuraavan kierron lääkitys on seuraava:
Kp 3-7 letrozol 2,5mgx1
Kp 8-10 bemfola 75IU s.c. (ihon alle)
Kp 11 ultra

..ja matka jatkuu!! :)

4 kommenttia:

 1. Hyvä plään :) Sama oli meillä; kun kasvu ei ollut rkassa kierrossa toivottua, ei lähdetty hutiloimaan, vaan passattiin inssi-investointi suosiolla. Alussa oli helppoa ajatella et seuraava kuukausi tulee kyllä. Ja niinhän siinä käy. Vääjäämättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vielä voin sanoa, että ei tän kierron pois jääminen sinänsä harmita, mutta jos jatkoa sattuisi seuraamaan niin sitten voisi olla eri ääni kellossa.

   Poista
 2. Meilläkin oli (tavallaan harmillisen myöhään) tässä viidennessä yrityksessä olo, että mieluummin skipataan huonot mahdollisuudet kuin tuhlataan solut ja rahat. Jälkikäteen on hyvä viisastella, että jo kahden yrityksen jälkeen olisi pitänyt jo alkaa tehokasvatukseen ja skippaamaan yhden follin kierrot. Onnea teille seuraavaan kiertoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivon että tää tehokasvatus tuo toivotun tuloksen ennemmin tai myöhemmin ja kiitos paljon! :)

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...