maanantai 4. huhtikuuta 2016

Folliultra

Jouduin tänään ajelemaan yksin tampereelle, sillä L ei töidensä vuoksi päässyt mukaan. Klinikalla tuntui olevan kiiruspäivä, sillä 1 lääkäri paikalla koko talossa, jonka vuoksi en minäkään omalle lääkärille päässyt. Tämän kyllä jo tiesinkin, että mieslääkäri tutkii (kääk!).
Kävi ultratessa hyvinkin selväksi, että letrozol on tuottanut hyvää tulosta ehkä jopa liiankin. Nimittäin 2 hyvää munasolua löytyi ja molemmat oli tällä hetkellä 12,5mm, mutta niitä munasoluja löyty vielä jos oikein kuulin, niin 4 (NELJÄ!!!!) lisää. Ei kooltansa kuitenkaan yhtä suuria. Lääkäri hieman epäili, että ne ei välttämättä kasva, mutta jos ne niin päättävätkin tehdä, voi olla että tämä kierto jää sittenkin välistä. Tai sitten punktiolla poistetaan ylimääräiset. Onko punktiossa jotain riskejä? 3 munasolua on max. mitä inseminaatiota tehdessä saa olla, koska lääkärin mukaan, vaikka ne näyttäisivätkin hyvältä eivät ne kaikki sitä välttämättä ole. Eikä kolmosten saanti meidän kohdalla mikään kovin korkea toive ole, onhan se jo aika riskiraskaus jos niin kävisi. Jokatapauksessa ovulaatiotikkujen pitäisi näyttää plussaa ennen viikonloppua ja jos vielä perjantai aamuna testit ei mulle/meille hymyile on silloin siltikin vuorossa toinen folliultra. Jännän äärellä siis elellään.

5 kommenttia:

 1. Mä suosittelisin testaamaan myös liuskoilla. En itse luota pelkästään clearbluen digitaalisiin testeihin yhtään niin paljon, kun liuskoihin. Siinä sit vähän näkee, et kuinka paljon ne näyttää samaa :) Pregcheckin liuskat on meillä todettu hyviksi ja niitä saa ihan cittaristaki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja onnea oviksen metsästykseen ! :)

   Poista
  2. Mä itseasiassa just ostin noita pregcheckin liuskoja testiin, kun niitä ei mulla ennen oo ollut :) Ja kiitos onnen toivotuksista, niitä kaivataan =) Tsempit myös sinne suuntaan!

   Poista
 2. Toivottavasti huominen ultra tuo hyviä uutisia ja LH-huippu ei osu lauantaille!

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...