torstai 23. maaliskuuta 2017

Ihanaa kun saa apua

Häiden järjestelyt ovat täydessä tohinassa. Pari päivää sit meille tuli kyläilemään meidän kaveri ja L:n pikkusisko ja me tehtiin testiversio meidän tulevasta hääkakusta ja onneks olikin vasta kyseessä testiversio.
Kakku ei meinaan onnistunut ihan niinkuin piti ja ulkonäkökään ei ollut ihan sellainen kuin piti. Kakun välissä oleva täyte oli kuin vettä piti olla kuohkeeta ja sit puolestaan meillä ei tietenkään ollut kuin ihan tosi suuri kokoinen irtopohjavuoka ois pitänyt olla 20cm, joka sit tietenkin älyttiin vasta siinä vaiheessa kun oltiin kakkupohajt jaettu kuuteen osaan ja värjätty ne ja oli aika alkaa näitä paistelemaan. Kakkupohjat oli sit aika ohkasia.. Mut ihan ok makuinen siitä tuli, mutta en kuitenkaan kehtaisi livenä muille tarjoilla :D Nyt päädyttiin sit siihen, että tehdään täytteeks turvallisesti joku valkosuklaamousse- tyyppinen ratkaisu. Ens kerralla se onnistuu, olen varma! :)

Me saatiin tilattua sormuksetkin tuossa taannoin ja ne saapuivatkin meille tosi nopeesti, meni ehkä muutama päivä, kun nettisivujen mukaan toimitus oli 2-3viikkoa. Nappiin meni koot. Joten senkin suhteen yks stressi vähemmän, huh! Sormukset ovat mun mielestä nätit, ja arvata voi, et kumpi on kumman ;) Ja kuva siis alempana.

Pöytäkoristelua ollaan mietitty jo kans. Meidän kun ei mitään semmosta pitänyt edes miettiä, mutta niin se taas nähtiin, että pian jo niitäkin mietittiin. Pöytäkattaus tulee olemaan valko/violetti. Valkoisia pöytäliinoja saadaan mun työkaverilta (jes! rahaa säästyy ei tartte ite ostaa) ja mikä parasta, mun työkaverilta löytyy kaikki muukin tarvittava violettiin pöytäkoristeluun, on kynttilät, hiekat, kaitaliinat yms. (jesjesjes! rahapussi kiittää!!!!) Ihanaa, kun on avuliaita ihmisiä. I´m so happy!

L:n äiti aikoo/haluaa tehdä mulle morsiuskimpun ja nyt tulevana lauantaina olisi tarkoitus lähtee kiertelemään kukkakauppoja ja katsella tarjontaa ja mahdollisesti kysellä hintoja, jos haluaisi tilata jotakin erilaista... esimerkiksi niitä violetteja/liiloja ruusuja. Mä en nyt tiedä, mikä tossa liilassa viehättää :D Vaikka muuten koristelu onkin rainbow-tyyppinen.

Mut ollaan jo aika fiiliksissä tulevista juhlista. Ainiin... meidän vieraslukukin jo nousi n.10 hengellä, huh! :D Mut nyt on vieraskiintiö täysi, enää ei ketään kutsuta.

ps. ihanaa kun mulla alkaa tämän yövuoron jälkeen vapaa viikonloppu <3 


6 kommenttia:

 1. Ihanaa että saatte apuja läheisiltä<3 tsemppiä suunnitteluun ja leipomuksiin;) teidän juhlista tulee upeat ja unohtumattomat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon kans, et juhlista tulee ihanat! :)

   Poista
 2. Auttavat kädet järjestelyissä on kyl niin hyvä! Ihanat sormukset teille tulossa !

  VastaaPoista
 3. Vau miten upeat sormukset! Tsemppiä järjestelyihin, yhdyn aiempiin kommentteihin: ihanaa kun saatte läheisiltä apua! <3

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...