torstai 3. toukokuuta 2018

Tarpeelliset vs. Tarpeettomat

Teen kans nyt listan meille tärkeistä tarvikkeista ja vähemmän tärkeistä, jotka nyt tässä 2kk aikana olemme huomanneet.

Hyödylliset:

1.) IMETYSTYYNY! Tää on käytössä aina kun imetän esim. sohvalla tai muuten hereillä oltaessa.

2.) BABYBJÖRN-SITTERI! Oon sanonutkin, että tän keksijälle pitäis antaa joku palkinto! Tää on niin hyvä ja ergonominen! Oon joskus kylässä kokeillu erilaista sitteriä (Emma merkkistä) en tykänny siitä yhtään.

3.) MOWEO-MATKASÄNKY! Tää on malliltaan sellanen kehtomainen ja tätä siis pystyy heijaamaan. Päälle voi laittaa mukana tulleen verkon joka suojaa eläimiltä ja kesällä hyttysiltä! Niiin kätevä! Ja ei maksanu jollyroomissa ku reilu 50e! Tän hyöty paljastui nyt muutaman päivän aikana, sillä tyttö tykkää nukkua tässä päikkäreitä ja toisinaan nukkuu yönsä.

4.) NEONATE-ITKARI!: Niin hyvä! Akun kesto on priimaa, niinkuin tuoteselosteessakin sanotaan! Tätä käytetään, kun vauva nukkuu päikkäreitä pihalla vaunuissa.

5.) HARSOT, KUOLALAPUT!: Harsoja menee ihan tolkuton määrä! Ja kuolalappuja käytetään bodyja suojaamaan, koska tyttö puklailee paljon eikä jaksettu vaihtaa vaatteita n. 3-6 päivässä.

6.) FLEECE-LÄMPÖPUSSI turvakaukaloon: Ei oo tarvinu pukea muuta kuin pipo, hanskat ja villasukat kun ollaan esim. kauppaan menty!

Turhakkeet:

1.) PINNASÄNKY!:Varmasti myöhemmin tälle tulee käyttöä, mutta meidän vauva ei viihdy siellä nyt yhtään!

2.) KYLPYAMME!: Meidän typy nauttii suihkusta, kylpy ei oo hänen juttunsa alkuunkaan (tai okei, eilen kokeiltiin tätä pitkästä aikaa ja se olikin nyt ihan ok juttu.)

3.) UNIPESÄ!: Niin turha! Vauva ei viihtynyt tässä! Eli jos joku kuitenkin haluaa kokeilla tätä omalla vauvalla, heitä mua sähköpostilla niin tehdään kaupat!

Nyt en keksi muita turhakkeita. Toistaseks ollaan osattu ostaa kaikkee hyödyllistä. :)
Varmasti ehkä jotain jäi kertomatta :D

Ps. Tänään meille tulee sosiaaliviranomainen pelastakaa lapset ry:ltä eli adoptio nyt etenee! Jiihaa!


4 kommenttia:

 1. Noita harsoja menee tosiaan aivan tolkuton määrä! Ompelin itse eri väriset harsot pyllylle ja pukluille, ja jouduin ensimmäisen kotiviikon aikana kahdesti lähettää apujoukot hakemaan lisää molempia harsokankaita. :D

  VastaaPoista
 2. Heh noi harsot :D todettiin heti ekan kotona olo päivän jälkeen, eträ niitä tosiaan menee ja mentiinkin heti seuraavalla kauppareissulla ostamaan 10 uutta harsoliinaa :D Nyt meillä taitaa olla niitä joku 15 kpl.
  Mä sain kans veljeltäni ihan hyvän imetystyynyn, mut mä en enää osaa käyttää sitä, kun näiden suihkutissien takia oon joutunu imettää vähän sillai takakenossa ja vauva massun päällä. Muuten siitä tyynystä on kyl ollu iloa ihan vaikka ite nukkua sohvalla sen kanssa päikkäreitä tai sit vauva nukahtaa kans välillä sen väliin nukkumaan sohvalla :)
  Me ollaan pääasiassa pesty vauvaa ammeessa ja voi pojat, kun jäbä on liukas tapaus :D Miten te ootte suihkussa käyny ilman, että tyyppi luiskahtaa käsistä, heh. Jäbä on kyl tykänny polskutella ammeessa :)

  VastaaPoista
 3. Hei ihan mahtavaa, että adoptio on lähtenyt liikkeelle! Vihdoinkin.

  VastaaPoista
 4. Tuli vain mieleen, että ollaan käytetty tuota kuolalappua (puklulapun lisäksi) myös kaulahuivina :'D

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...