maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuosi 2017

Vielä ollaan luonnollisestikkin tauolla lapsiasioista. Keskenmenovuoto rupee hiipumaan, johan tästä on jo kärsitty ihan tarpeeksi. Kohtutulehdus alkaa myöskin olla nujerrettu antibiooteilla eli valoa rupeaa näkymään tunnelin päässä.
Tänään palasin töihin ja esimies halasi mua ja kertoi olevansa pahoillaan meidän puolesta ja että meidän kohdalla elämänkoulu on liian rankka. Sekä toivoi, että onnistumme pian uudestaan. Mä tykkään mun pomosta tosi paljon, koska hän on niin inhimillinen ja yksinkertaisesti paras esimies mitä mulla ikinä on ollut!

Mutta nyt vuoden 2017 suunnitelmat:
- odotellaan ainakin kahdet kuukautiset, ennen kuin jälleen kerran klinikan ovet aukaistaan

- kun ekat menkat alkaa, keskustellaan puhelimitse lääkärin kanssa, mikä tulee olemaan uusi sotasuunnitelma, uskon kyllä, että inseminaatiolla jatketaan, koska kerran sillä keinolla raskaaksi on tultukkin

- huomenissa klinikan labrasta soitetaan ja kerrotaan onko mahdollista saada samalta luovuttajalta sukusoluja, kuin mitä ollaan edelliset 2x käytetty (voi kun sais vielä)

- haluan uskoa ja toivoa, että viimeistään vuonna 2018 meistä tulee perhe

- tod. näk tehdään max.3 inssiä ja jos ei tärppää, onko aika lopettaa blogi, mutta tämä ei ole tietenkään vaihtoehto ;)

Hyvää alkanutta vuotta <3
Ps. Jännä että periaatteessa voi puhua kohta taas ensimmäisestä inseminaatiosta. 

6 kommenttia:

  1. Hyvä kuulla, että vuoto alkaa vihdoin pikku hiljaa loppumaan. Sitä pääsee helpommin henkisestikkin toipumaan kun fyysinen puoli alkaa olla kunnossa :) Teiän suunnitelmat kuulostaa oikein hyvältä. Toivottavasti seuraava inssi tuo jo sen terveen vauvan syliin asti ♥ Oikein ihanaa ja menestyksekästä vuotta 2017 teille molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää vuotaminen on inhottavaa, en vihaisi tätä niin paljon jos kyse olis vain menkoista. Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee :)
      Ensimmäinen inssi jännittää.

      Poista
  2. Ihana kuulla sinusta Nipsulainen <3

    On todella huojentavaa kuulla, että vuoto alkaa olla lopuillaan ja kohtutulehduskin on pian mennyttä muistoa (minulla oli myös enkelikaksosten jäljiltä tuhti antib-kuuri kohtutulehdukseen).

    Suunnitelmanne jatkon suhteen kuulostaa todella järkevältä ja realistiselta, hienoa, ettette kiirehdi, vaan annatte kropan rauhassa palauta ennalleen. Oon ylpee teistä <3

    Minä uskon vakaasti, että te olette kolmi/nelihenkinen perhe viimeistään vuonna 2018 :)

    Paljon jaksamista ja uskon tulevaan, ja kaikki tsempit annetaan täältä ekaan inssiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas kerran kauniista sanoistais, olen L:lle aina sanonut, kuinka vaikutat näin anonyymistikkin erittäin ystävälliseltä ihmisiltä ja kuinka paljon tsemppaat ja tuot hymyn huulille vaikka olo olisi kurja :)
      Paljon onnea teille odotukseen! <3

      Poista
  3. Kiva kuulla että siellä tunnelmat on menossa uutta kohti! Pari kuukautta menee varmasti nopeasti kun saa jo siinä matkan varrella suunnitella hoitoja ym! Sulla on kyllä tosi mukavan kuuloinen pomo, se on ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aika menee kyllä jo nyt ihan siivillä, paljon on kaikkea kivaa ohjelmaa tiedossa, ehkä mekin vielä tän vuoden puolella saadaan plussa, ainakin uskon niin..... :) ja samoja sukusoluja oli jäljellä, jes!

      Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...