maanantai 6. marraskuuta 2017

Pelastakaa lapset ry

Perheensisäisestä adoptiosta on otettu nyt enemmän selvää.
Lähin pelastakaa lapset ry:n toimipiste on meistä 60km säteellä, noh sitten ajellaan sinne perheenä.
Lapsen synnyttyä 2käyntiä on sinne ajelua ja yhden kotikäynnin tulevat meille myös tekemään.
Meidän kunnalla on maksusitoumus kyseisen puljun kanssa, joten meidän osalta adoptioneuvonta on ilmainen.
Saatiin lappuja esitäytettäviksi, mut eipä noita voi lähettää ennen lapsen syntymää. Tarvii odotella, että sintille voi hakea oman virkatodistuksen. Ja samalla haetaan sit L:n virkatodistus.
Mä en tiedä, mut musta tuntuu jo nyt et meillä menee ainakin se puoli vuotta koko hommassa, ei tää kuukaudessa todellakaan ole ohi.
Ollaan varmaan ainut naispari jota tää asia oikeesti itkettää.
Sit on hassua, että kysytään tulotietoja, sen takia että eihän ns. tavallista perheiltäkä kysytä. Ei siinä kyllä meillä tuloja on. Omalta kohdaltani mietin kirjoitanko tohon tukien määrän/kk vai tämän hetkisen palkan/kk. Sit kysyttiin muun omaisuuden suuruutta. Kerrankin tähän perinnön vuoksi voi jotain kirjoittaakkin :D Mut tää yks kysymys oli ärsyttävä L:n puolesta ”miksi haluatte adoptoida puolisonne lapsen?”
Kyseinen paperi on varmasti käytössä myös erilaisissa adoptiotilanteissa (heterot), mut nyt ajattelen itsekkäästi vain meitä. Niin vastaus on selvä hyvin lyhyesti.

Mutta niin se vain on, että nyt täytyy laittaa asia muhimaan lapsen syntymään asti, kun mitään ei voi tehdä ennen sitä.

La:han on jäljellä 16viikkoa, vaan!!
Terkuin N & sintti rv24+0

2 kommenttia:

 1. Ette oo ainoita: täälläkin itkettiin monet itkut tuon adoption takia! Tai no, mä vollotin, Pirkko harvemmin itkee. :D

  Ne kysymykset oli kyllä syvältä. Paras oli joku sellainen, että oletteko kertoneet lapselle adotiosta tms. Vastattiin siihen, että on kerrottu lapsellemme jo alkiovaiheesta lähtien, että toinen äiti joutuu adoptoimaan hänet. :D :D Oli pakko! Otti jotenkin niin paljon päähän.

  Toivotaan, ettei menisi kovin montaa kuukautta prosessissa ja että selviäisitte mahdollisimman kivuttomasti! Kovasti tsemppiä ja kylmiä hermoja - niitä tuossa prosessissa tarvitaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D toi vastaus oli tosi hyvä, hahha! Kiitos tsempeistä :) <3

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...