maanantai 26. helmikuuta 2018

Laskettuaika

Tänään 26.2.2018 on meidän vauvan laskettuaika. Tätä päivää on odotettu plussatestistä lähtien. Ja se on nyt! Meidän vauva on oikeasti valmis syntymään. Hurjaa!

Tänään oli äitiyspolilla paineiden tarkistus. Edelleen hieman koholla, mutta eivät hälyttävästi. Proteiinia virtsassa plussan verran.  Ennen kuin lääkäriltä mitään kerkesin kyselemään, ehdotti hän torstaita mahdolliseksi käynnistysajaksi, mutta jos he haluavatkin pitää vauvan vielä sisuksissani alkaa käynnistys varmasti viikon päästä maanantaina.

Tehtiin taas sisätutkimus. Kohdunkaula on poistunut, sormelle olen auki. Tutkimuksessa tuli hieman veristä limatulppaakin... ja lääkäri pyöritteli kalvoja, auts. Lääkäri sanoi tässä kohtaa, että paikat ovat jo niin kypsät, että on vain ajankysymys koska synnytys käynnistyy ja jälleen se legendaarinen lause ”en usko, että torstaina tarvitsee käynnistykeen tulla”... itse toivon myöskin mielummin spontaania käynnistymistä, mutta nähtäväksi jää. Meitä jännittää ihan kamalasti! Elämämme tärkein asia on pian täällä! :’)9 kommenttia:

 1. Huii miten jännittävää! :) ❤️ ootko sä saanut vielä kunnolla nukuttua? Mä lueskelin yks päivä toisten kokemuksia synnytyksen käynnistymisestä ja seuraava yö meniki tosi levottomasti, kun oli koko ajan sellanen olo, että nyt se lähtö tulee :D ei ois pitäny lukea niitä. Tsemppiä synnytykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katkonaisesti nukun, mut tavallaan kuitenkin mielestäni vielä ihan hyvin :) kivut ovat vaan niin kauheat, kun kylkeä kääntää.
   Kiitos kovasti, ei oo h-hetki enää kaukana sielläkään :)

   Poista
 2. Oi, kuinka jänskää! Pidän peukkuja, että käynnistyy ihan itsekseen ja toivottavasti pian. ;) Paljon tsemppiä koitokseen - perässä tullaan.

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit! Mä en tajua, mihin nää 9 kk katos!? Vähänkö mua jännittää jo teidän puolesta! :) Toivotaan, että käynnistyisi itsestään ja että käynnistyisi pian. Ehkäpä tämänpäiväinen tutkimus edesauttaisi asiaa.

  Tsemppiä loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä tuli plussa tikkuun ja kohta on taas kesä :D aika menee äkkiä. Ja kiitos <3

   Poista
 4. Niin vaan teidän laskettuaika koitti! Toivottavasti ei tarvi odotella käynnistystä, vaan pieni päättäisi tulla ennen sitä :) Tsemppiä tuleviin päiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka ilta ku mennään nukkumaan, niin toivotaan aina et tulis yöllä lähtö, toistaseks ei oo tullu :D kiitos tsempeistä! :)

   Poista
  2. Tätä mekin toivottiin ja herra pysyi silti visusti yksiössään, kunnes päivää ennen käynnistystä (41+4) päätti syntyä :D

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...