keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Viimeinen neuvola?

Eilen oli neuvola, pääsin taas omalle hoitajalle, kun hän on ollut nyt useana kertana pois.
Hoitaja kyseli turvotuksista jota en niin kauheasti ole huomannut olevan. Hoitaja sanoi suoraan, että ihan kun kasvoni olisivat vähän turvoksissa, no joo onhan mulle kaksari ilmestynyt :D Meninkin tästä puntarille ja viikossa oli tullut +3kg!!!!!!! Ei sitä kyllä syömällä ole saatu tulemaan, nesteitä pakko olla. Verenpaineet ovat kuitenkin hyvät ja samoin pissa ok. Mutta heti jos tulee päänsärkyä tms. Välittömästi soitto polille tai neuvolaan.

Sitten käytiinkin masun kimppuun, vauva on jo niin alhaalla, että hartiat enää tuntuivat alavatsalla, ilmankos olen kipeytynyt lantiosta ja nivusista. Hoitaja epäili, että synnytys ei ole enää kaukana, koska mua supisteleekin kipeähkösti päivittäin ja kuukautismaiset kivut lisääntyneet nyt viikon aikana. Ensi viikolle varattiin aika, ja jälleen hoitaja toisti ”epäilen vahvasti, että tätä käyntiä ei enää tule” :) En tietenkään tähän arvioon 100%:sti luota, että meillä viikon sisällä vauva olisi, mutta mahdollisuus on aika jees :)

Jännittävää!

Nyt ei muuta kuin todellakin odotellaan! Ja hei L vastailee noihin edellisen postauksen kysymyksiin heti kun kerkiää, hänelläkin töissä nyt ollu haipakkaa, että illat hänkin aika poikki ollut.

Terkuin. N & Sintti rv38+2

6 kommenttia:

 1. Ei vitsit! Siis ootko jo noin pitkällä??! Aika on mennyt ihan siivillä, ja tää helmikuu on vaan kadonnut jonnekin.

  Hurjasti tsemppiä loppuraskauteen ja synnytykseen, kun sen aika koittaa! :) Tulethan sitten kertomaan meille kuulumisia, ettei täällä tarvitse jännittää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että jonkun mielestä aika menee kuin siivillä, minusta tää helmikuu on kestänyt n. 2vuotta :D mut joo, tulen kertomaan. Tällä hetkellä kyllä tuntuu, että ensi viikon neuvola on ihan sovitusti, Haha :D

   Poista
 2. Jännää! Miten nopeasti aika on mennyt, kun vastahan me blogin kautta seurattiin plussan jälkeistä aikaa! Tsemppiä ja kaikkea ihanaa vielä viimeisiin hetkiin ennen pienen saapumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plussatestistä tähän pisteeseen aika on kyllä mennyt äkkiä, mut nyt sit junnataan tai siltä ainakin tuntuu. Ja kiitos kovasti, outoa tavallaan että alle kuukauden sisällä meitä olisi kolme!?!?!

   Poista
 3. Tällä viikolla!

  Odotan jännityksellä päivitystä! Tsemppiä ja onnea synnytykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna tuo kuuluisa neuvola on eikä todellakaan merkkejä, että tää syntyis :D odotellaan siis vielä :)

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...