maanantai 5. helmikuuta 2018

Täysiaikainen

Tänään alko rv38 (37+0-37+6), vihdoinkin! Kolme viikkoa laskettuunaikaan!! Toivottavasti ei sen pidemmälle mentäis, koirien vahdit nimittäin lähtee thaimaahan 4.3! No eiköhän vaimon siskot tuu sit hätiin, jos tää vielä maaliskuun puolella köllii masussa onnellisesti.

Huomenna olis neuvola, ihan perusmittauksia tiedossa :)

Perjantaina oli pakko käydä taas äippäpolilla, syynä oli mun jalka! Keskiviikkona vasen jalka rupes kipeytymään ja perjantai aamuna tää oli jo kävelyarka (tulppaepäily), no mitään ei onneks löytynyt, eikä syytä jalan kivulle, kävely ei enää satu, mut ei toi nyt ihan normaali ole. Ehkä vauva painaa jotain hermoa? Reissuun sairaalalla meni 7tuntia!!!. Radiologille mut ohjattiin joskus puoli 6aikaan illalla ja sit pääsin pois. Huoh! Seuraavan kerran mä astun tohon lafkaan, ku synnytys alkaa!

Lauantaina oltiin vaimon kanssa menossa sovitusti hänen vanhemmilleen päivälliselle. Päivällinen peruuntui, sillä tilalla olikin meidän yhteiset babyshower-juhlat! Eka kilisteltiin pommacilla ja syötiin, herkuteltiin :) <3 Tietenkään leikkejä unohtamatta. Kyllä taas sai kyyneleitä vuodatella. Mä jotenkin ajattelin, ettei meille järjestettäis nyt mitään ku huhtikuussa oli ollu ne mahtavat polttaritkin! Mutta taas meitä saatiin jekutettua.

Telakka on autossa valmiina, sairaalakassi pakattu, turvakaukalo käden ulottuvilla: nähdäänhän me pian Sintti? :’) <3

8 kommenttia:

 1. Oi, täysiaikainen jo! :) Saa nähdä, käykö teille samalla tavalla kuin meille vuosi sitten, että jännätään, minkä kuukauden puolella neiti syntyy. Toivotaan tosin, että Sintti saapuisi jo hyvissä ajoin helmikuussa.

  Hyvä, ettei mitään vakavaa löytynyt jalasta. Toivottavasti vaiva helpottaa pian tai viimeistään sit synnärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan, että neiti olis vähän ”hätänen” ja tulis ajoissa :D mut näitä pakkasia kun on, niin mikäs kiire tuolta lämpöisestä olis poistua :D

   Poista
 2. Oi ihanaa, yllätysbabyshowerit! :') ♥ Olitko yhtään ehtinyt havaitsemaan mitään ns. epäilyttävää toimintaa yllärin järkänneiltä? :D Osasitko yhtään odottaa?
  Mitä kaikkea sä oot pakannut teiän sairaalakassiin? Mä oon päättänyt vasta yhden bodyn ja haalarin, jotka puetaan pikkuiselle, mutta jos siellä sairaalassa tulee yövyttyä useampi yö, niin tarviiko niitä vaatteita olla enemmänkin? Vai onkse vaan aluksi vaipoissa kapaloituna liinaan? Näin paljon mäki taas tiedän :D Lakuja aion myös pakata sairaalakassiin. Se on satavarma! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille piti perjantaina tulla kylään vaimon sisko ja meiän kaikkien yhteinen kaveri (sintin tuleva kummitäti), niin ajattelin et ne olis silloin ollut, mut toi poli pilas koko päivän. Mut ei osattu kyl yhtään arvailla, et toi ”perhepäivällinen” olikin meiän babyshowerit :D meiän naapurikin oli paikalla ja sen kanssa nään luonnollisesti päivittäin, mut en mä senkään toiminnassa nähny mitään outoa :D
   Sairaalakassiin pakkasin vauvalle 2bodya, 2potkaria, nallehaalarin, villasukat ja tumput. (Ja siks useampi vaihtoehto ku en tiedä millä mä haluan sen kotiin tuoda :D ) Sit otin varmuudeks pari vaippaa, vaikka sairaalastakin saa. Täällä ainakin suositaan ihokontaktia, että pääasiassa vauva on vain vaippasilteen koko sairaalassaolon ajan, ja tarvittaessa vaatteita sai sairaalastakin lainaan.
   Sit ostin matkakoossa ittelleni hygieniatuotteita (jos saadaan perhehuone ni vaimo tietenkin käyttää samaa shampoota yms), imetysliivit, omat ja puolison vaatteet katotaan vähän myöhemmin. Herkut on ostamatta! Salmiakkia haluan myös ja paljon!!!!!

   Poista
  2. Niin ja pipo myös on vauvalle pakattuna.

   Poista
  3. Hih meillä on sellanen valkoinen pupuhaalari ^_^ Ja kiitti vinkeistä! Taidankin mennä heti äippäloman alussa shoppailemaan itselleni imetysliivejä :D Jos on vinkata jotain hyvän mallisia/merkkisiä, niin lukisin mielelläni aiheesta vaikka oman postauksenkin verran :)

   Poista
 3. Oi, niin jänskää! Tsemppiä vikoille viikoille. ^^ Mulla on kanssa ihan hirveä salmiakkihimo!:D ...oon kyllä salaa syönyt muutaman silliin tällöin, mutta ei se oikein riitä. Toivon kuitenkin, että meillä maltettaisiin pysyä poissa tästä maailmasta ihan laskettuun aikaan asti, kun tämä äiti tarvitsee ne muutamat viikot edes jonkinlaista lepoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon mäki sillon tällöin pari suuhuni ottanut, mutta niinkuin sanoit ei se ihan riitä :D
   Ymmärrän kyllä halun lomaan! Mä oon ollut jo 3kuukautta lomalla, niin mulle rupee tulemaan jo hinku tehdä jotain (töihintöihin ei ole kyllä ikävä) :D

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...