tiistai 30. tammikuuta 2018

Synnytystapa-arvio

Ainakaan täällä päin, ei tuo arviokäynti poikennut mitenkään tavallisesta neuvolalääkäri käynnistä.
Vauva on edelleen raivotarjonnassa, mutta ei kiinnittyneenä. Ultratessa pikkunen käänteli päätänsä <3 Vauvalla on jo kovin ahdasta, kaikki kohdun kolot täyttyivät vauvasta tai istukasta. Lääkäri vaan totes, et ”kyl sun lantio sen verran leveältä näyttää, että se alateitse mahtuu” - selvä, luotamme siis tähän. Kohdun kaulaa oli jäljellä ENÄÄ 1,5cm ja oli pehmeä, vauva voi siis syntyä ihan koska tahansa, kääk! Nyt painoa pikkusella oli 2,9kg ja jos hän syntyisi laskettuna aikana olisi paino n. 3,6kg.

Kipeät supistukset ovat siis tehneet kellarissa selkeästi jotakin ja arvatkaa mitä tässä lopussa on tapahtunut? Mua ei enää supistele niin paljoa kuin ennen, lääkäri sanokin että mulla on aika tyypillinen tilanne :D

Nyt sit vain odotellaan meidän pientä <3

Ja pienesti vähän muutakin, meidän koti on menossa myyntiin, saatiin asuntolaina hommelit siihen kondikseen, että saadaan ottaa seuraava askel kohti meidän unelmaa: omakotitaloa. Kiinteistövälittäjän puhelua odotellessa, toivottavasti tää menis kaupaksi nopeasti. :)

Vielä loppuun sitä kuuluisaa vauvamasua, taustalla karvavauva Taneli :) niin ja viikkoja nyt 36+1!

5 kommenttia:

 1. Ihana maha ja ihan ylisuloinen karvavauva! <3

  Oioi, alkaa jo jännittää teidän puolesta! Mulla kävi vähän samalla tavalla, että supparit oli tehneet työtä, mut sit ne selkeesti helpotti. Ja sit odoteltiinkin sinne laskettuun aikaan asti. Ja pikkaisen päälle.

  Mut hei, ei enää kauaa! Pian Sintti on jo täällä! :)

  VastaaPoista
 2. Ja olipaa kiva kuulla, että teidän asuntoasiat etenevät! Toivottavasti menee hyvin kaupaksi ja löydätte ihanan oman kodin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos masukehusta, naisen elämässä ainoita hetkiä, kun vatsa saa luvan kanssa pömpöttää ja sitä haluaa esitellä ;) pian se päättyy.
   Taneli myös ottaa kehut vastaan häntä heiluen :) mä niin paljon toivon, et ihan viimestään 40+ me tavattaisiin vauvan kanssa :)
   Pidetään peukut pystyssä, että nyt tärppäisi tuon asunnon kanssa :D

   Poista
 3. Voi toi aika raskaudesta on niin jännittävää! Toivottavasti teidän Sintti luopuisi yksiöstään hyvissä ajoin, ettei kovasti ainakaan yliajalle menisi :) Tsemppiä loppusuoralle!

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...