tiistai 20. helmikuuta 2018

Odottamisen vaikeus

Huoh, tänään on luvassa tuo neuvolakäynti jota edellis kerralla epäiltiin, että sitä ei tulisi. Mutta niin vaan sinne mennään kokonaisena.
Äidin kanssa keskustelin raskaudesta ekan kerran viikonloppuna, hän sanoi, että minua odottaessaan hänelle oli sanottu samaa, että ”pian syntyy” vaikka loppupeleissä hän kävi 2x yliaikaiskontrollissa. Synnyin päivää ennen käynnistysaikaa rv42 ja olin yli 4kiloinen ja 53cm pitkä. Historia taitaa toistaa itseään.
Mulla on sellanen tunne tällä hetkellä, että tää ei synny koskaan! Siis ei koskaan! Supistuksia tulee ja menee, mutta koskaan ne ei oo niin kipeitä, että jaksaisin edes vähän innostua.
Oloani ei helpota myöskään se, että jatkuvasti saa vastata viestiuteluihin ”no jokos olet synnyttänyt, no jokos on tuntemuksia, no miks se ei jo synny, no mene lenkille, no tee jotain kivaa ja nauti vielä”
Siis voi suoraansanoen vittujen kevät! Eilen aamulla jo itketti.
La on vasta maanantaina, että ei vielä todellakaan ole yliaikaisuudesta kyse, mut jotenkin sitä on jo odottanut ja odottanut ja odottanut jo niin kauan :(  nytkö vasta nää hormoonit hyökkää päälle? Oon ollu niin rauhallinen koko raskauden... 3viikon sisällä meitä on kolme, se on varma!

Terkuin. Toivottavasti pian erikseen N & Sintti rv39+2

6 kommenttia:

 1. Uskon että tuo olo johtuu puhtaasti hormoneista, kroppa ja mieli valmistautuvat synnytykseen. Paljon tsemppiä loppurutistukseen <3

  VastaaPoista
 2. Voih siellä aletaan olemaan jo ihan kypsiä :) Mitä muuten noissa vikoissa neuvoloissa tehdään? Katsotaanko siellä vaan vauvan sykettä vai seurataanko siellä myös kohdunkaulan tilannetta tjms?
  Missä vaiheessa nuo kauheat kyselyt alkaa? :D Mun äiti on vaan koko ajan sillai, et "kyllähän tässä on vielä viikkoja aikaa", niin oon sitten asennoitunut kans sen mukaisesti, että käynnistykseen mennään ja laps on sen neljä kiloo syntyessään, niin kuin itsekkin joskus olin :) Jaksamisia viimeisiin päiviin ♥ Pian teitä on jo kolme ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ihan vaan kysellään kuulumiset, painellaan masua, eli katotaan vauvan sijainti ja sykkeet kuunneellaan. Ja sit tietty perus rr ja pissan tsekkaus. Eipä muuta, käynnit kestää enää 10min ku ennen mulla meni kevyesti tunti tuola :D mun kohdalla kyselyt on kestäneet viikon :D ja kiitos kovasti! :)

   Poista
 3. Mie laitoin kyselijöille poikaa odottaessa aina memen missä lukee et ilmoitan kyllä kuhan synnytän ja siinä oli siis kuha :D Meni niin hermot. Tarkoituksella yritin parhaani pimittää laskettua mutta oma äitini sitten kuitenkin kyseli. Voin sanoa että itselle se rv39 oli henkisesti kaikkein vaikein. Mun neukkukin sanoi että joskus ne vauvat syntyy sitten vasta kun äidillä on metrinen tatti otassa :DD. Että tsemppiä nyt hirmuisen paljon sinne!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää 39 viikko on kyl ollu ihan kamala, mut maanantaina alkaa jo 40+0 :D ja toi kuha juttu olis muuten hyvä :D kiitti tsempeistä!

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...