tiistai 29. elokuuta 2017

100päivää

Täällä ollaan nyt oltu 100päivää raskaana. 180päivää jäljellä. Puoliväli kuumottelis tuola 6viikon päässä! Hurjaa!
Mun niiin tekis mieli mennä n.rv16-18 extra ultraan, en tiedä miksi. Jotenkin ois kiva nähdä meiän senttisintti pitkästä aikaan, mut L on vähän sitä mieltä, että reippaasti odotellaan rakenneultraa. Ja onhan se ehkä tietysti niin hyvä. Rakenneultra on siis 16.10 jos en ole sitä vielä maininnut :)

Toinen neuvolakin oli eilen, eipä sielä mitään ihmeellistä ollut. Hb:ta ei kuulemma nyt mitata, koska se oli viimeks hyvä. Dopplerilla kuunneltiin sykettä. Keskimäärin sintin syke huiteli 140tienoilla <3 kaikki on niin kuin nyt kuuluukin.

Iskias tyyppisestä kivusta yritin puhua, vastaus oli vaa hymähdys... ja ammattini kysyntä (tää oli siis taas eri neuvolatäti ku viimeks), muuta vastausta en saanut. Olen itse nyt varaamassa työfyssarille aikaa, koska varsinkin iltavuorosta tullessa olen tosi kipeä. Sänkyyn meneminen sattuu ja muu liikkuminen. Yön aikana kipu poistuu.

Eilisen neuvolan jälkeen lähdettiin tutustumaan vaunuihin ja turvakaukaloihin. Ja saatiin niiiiiiiiin hyvä tarjous, et voi vide! Pakko siis myöntää, että meille on vaunut ja turvakaukalot telakoineen varattu. Haetaan ne tosin kotiin vasta rakenneultran jälkeen. Valintamme oli yllättävä, tää ei ollut meillä edes aikaisemmin vaihtoehtonakaan ;) Tästä aiheesta kirjottelen sit myöhemmin lisää.

8 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että kaikki sinetillä hyvin! Toivottavasti säkin saat jotain jeesiä selän kipuun... :/

  Ja kerro JO ne vaunut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivottavasti selän kanssa olo helpottuis! Heh, joo joku päivä kirjottelen vaunuista :D

   Poista
 2. 100 päivää jo!!! Onpas aika mennyt nopeasti! Pian se helmikuu sieltä jo tulee. :) Mä niin muistan ton iskiastyyppisen kivun. Se oli aivan kauheeta ja kärsin siitä useamman kuukauden. Mua auttoi, kun kävin osteopaatilla pari kertaa. Suosittelen, jos oikein pahaksi äityy!

  Ja hei, kerro vaunuista! Muakin kiinnostaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää aika menee joo aikast hurjaa vauhtia, päivä päivältä ollaan lähempänä meidän suurinta unelmaa! <3 Pistän ton osteopaatin kyllä korvantaakse, eilen taas töiden jälkeen oli tuskainen olo! Ja vaunuista teen omaa postausta jossain kohtaa ;)

   Poista
 3. Miten aika voi mennä näin nopeesti! :O Ootte ihan hirmu pitkällä jo! Mä mietinkin, että mitähän siellä tokalla neuvolakäynnillä taphtuu, mutta ei siis vissiin mitään ihmeellistä vielä sielläkään :) Tuohon vaunumaailmaan mä en uskalla vielä edes pureutua :D Liikaa vaihtoehtoja ja äitien mielipiteitä. Ehkä lähenpänä joulua vois miettiä, et minkälaisella budjetilla lähetään liikkeelle :) Mielenkiinnolla kyllä odotan, mitä te ootte löytänyt ja mistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi vaunumaailma on kyllä hurjan suuri, huh! Mut löydettiin meidän kriteereille sopivat ja molemmille helposti työnnettävät vaunut ja on ne kyllä komeatkin! Vähän itekkin mietin, et aika hurjaa ostaa jo vaunut, mutta se tarjous!! Se oli hyvä!!! :D

   Poista
 4. Niin se aika rientää!!! Ihanaa odotuksen jatkoa teille ja L:lle terkut :)

  VastaaPoista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...